Copiii de la Grădinița "Iulia Hasdeu" au marcat Ziua Mediului printr-un marș pe străzile Câmpinei, până la Primărie

Eveniment (Categoria articolului)

Chiar dacă administrația locală nu mai organizează acțiuni de Ziua Mondială a Mediului, așa cum făcea în anii trecuți, onoarea Câmpinei a fost salvată astăzi de micuții de la Grădinița "Iulia Hasdeu", care au participat la un marș de conștientizare civică, o acțiune menită să le reamintească adulților cât de important este să protejeze mediul înconjurător. Alături de copii s-au aflat cadrele didactice și mai mulți părinți, marșul desfășurându-se sub supravegherea Poliției Locale.

Copiii au mers de la sediul grădiniței până la Primăria Câmpina, aici fiind așteptați de primarul Horia Tiseanu și mai mulți reprezentanți ai instituției. Micuților le-au fost oferite cadouri din partea administrației locale - stegulețe, șepci, baloane, pixuri și bomboane, astfel încât acțiunea lor să nu rămână nerecompensată. Copiii au umplut curtea Primăriei și au creat o atmosferă veselă și plăcută, cum rar se poate vedea în această locație. S-au jucat la fântâna arteziană, au admirat țestoasele de aici, s-au jucat apoi cu baloanele, iar la final au făcut fotografii cu reprezentanții administrației publice.

3273 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ilie 05.06.2018 19:08 Ce actiuni frumoase se organizau odata,de Ziua Mediului!Actiunile aveau loc la Ceas,Soldat,pe Muscel.Copiii primeau premii frumoase pentru actiunile intreprinse.Nu prea mai există initiativă in nici un fel de activitate.Parcă pe zi ce trece orasul arată mai groaznic (vezi str.Bobalna,Calea Doftanei,Orizontului,Voila,etc)!A propos,la Milia s-a platit instalatie de irigare pentru spatiul verde acum doi ani.De ce udă sera cu furtunul?

Eveniment

1703 vizualizari
18 sep. 2018 21:41

Serbările Toamnei 2018. Spectacolul din cea de-a doua seară a festivalului

Dacă prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2018 a fost dedicată folclorului, în cea de-a doua seară ritmurile s-au schimbat radical și am avut hip-hop, dance, pop rock. Au cântat, în ordinea intrării pe scenă, Alama, Pacha Man, Cabron, Adda și Voltaj. Iar publicul a fost poate mai puțin numeros ca în anii precedenți, dar cu siguranță la înălțime.

3323 vizualizari
17 sep. 2018 20:56

Super spectacol folcloric la Câmpina, în cadrul "Serbărilor Toamnei" 2018

Spectacolul din prima seară a celei de-a XI-a ediții a Festivalului "Serbările Toamnei" de la Câmpina a fost dedicat exclusiv folclorului și asta datorită includerii în festival a "Horei prahovene", o manifestare tradițională pe plan local. Și au făcut spectacol pe scena din centrul municipiului Ansamblul Folcloric "Nufărul" de la Cahul (Republica Moldova), Ansamblul Folcloric "Ghiocelul" al Casei de Cultură Câmpina, Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului, Adriana Deaș și invitații de marcă - Maria Dragomiroiu, Doinița și Ionuț Dolănescu.

Alte stiri recente

1435 vizualizari
18 sep. 2018 21:48

Câmpina, România 100. Pasajul pietonal şi restaurantul "Victoria" de ieri, pasajul pietonal şi complexul comercial de azi

Din fericire, există încă destule fotografii, unele mai vechi, altele mai noi, cu zona centrală a Câmpinei, mai ales a Bulevardului Carol I şi a ceea ce în zilele noastre numim "Pasajul de la Ceas".

1785 vizualizari
18 sep. 2018 20:11

Primarul Horia Tiseanu a pierdut contestaţia la Curtea de Apel. Dosarul se întoarce la Tribunalul Prahova, unde va începe judecata pe fond

În toamna anului trecut, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, era chemat la DNA, alături de alte persoane, fiind acuzat ulterior de fapte de corupţie. În primăvara acestui an, DNA a finalizat cercetările şi a trimis dosarul la Tribunalul Prahova. A trecut de Camera Preliminară, iar apoi Horia Tiseanu a contestat decizia judecătorului de la Camera Preliminară, prin care, practic, se dispunea începerea judecăţii pe fond.