Locuitorii de pe Dealului încă îl mai așteaptă pe primarul Horia Tiseanu pe strada lor

Social (Categoria articolului)

Strada Dealului din Cartierul Voila arată ca în imagini. De aproape un an este într-o stare jalnică. Un dezastru rămas în urma lucrărilor de canalizare. Noi am scris de nenumărate ori despre Dealului. Locuitorii de aici au pierdut șirul adreselor făcute către administrația locală. Nu au primit niciodată răspuns. S-au săturat cerând sprijin din partea Primăriei. Au sperat ca măcar în această campanie electorală primarul Horia Tiseanu să ajungă și la ei. Încă îl mai așteaptă. Se gândesc la binele lui și îl sfătuiesc să nu se intre pe Dealului cu mașina.

Locuitorii de pe această stradă au apelat din nou la noi pentru că, din păcate, suntem singurii care mai reacționăm. Ne-au spus că deja mașina de salubritate nu mai coboară pe strada lor, că speră să nu fie nevoie vreodată de ambulanță sau pompieri, pentru că mașinile de intervenție nu ar putea intra acolo. Sau dacă intră, nu mai ies. Pe Dealului locuiesc câmpineni care plătesc taxe și impozite. Se duc și se întorc de la serviciu pe acest dezastru de stradă. Copiii lor merg zi de zi la școală și grădiniță. Ce ar trebui să facă acești oameni pentru ca strada lor să fie reparată? Ce ar mai trebui să facă?

5414 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 27.05.2016 10:14 Ce să facă? Să se mute pe Câmpinița sau în Slobozia!
  • Manolo 27.05.2016 11:17 Prin alte părți, un primar care are in orașul sau o asemenea strada demisiona de rusine! La noi, ... este atât de mare, încât cel vinovat mai are tupeul sa candideze încă o data!!!

Social

1327 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

638 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

366 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

304 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.