Primăria Câmpina și Erin SRL au ajuns din nou în instanță. Proprietarul "turnului înclinat" contestă sancțiunile date de Poliția Locală

Actualitate (Categoria articolului)

Sunt două procese în prezent pe rolul instanțelor, între Primăria Câmpina și Poliția Locală, pe de o parte și firma Erin SRL, de cealaltă parte. În ambele cazuri SC Erin SRL contestă procesul verbal de constatare și sancționare a unor contravenții. Practic, este vorba despre două sancțiuni aplicate de Poliția Locală.

Prima amendă a fost dată pentru construirea fără autorizație a unor obiective (gard și casă) și construirea cu nerespectarea autorizației a unui imobil, toate acestea în incinta proprietății de pe Strada Schelelor (acolo unde se afla fostul ștrand acoperit). După cum v-am informat zilele trecute, Erin SRL este proprietara fostei baze sportive a IRUE, pe care a cumpărat-o în perioada 1997-1998. Firma a contestat procesul verbal de contravenție la Secția Civilă a Judecătoriei Câmpina, iar instanța i-a dat câștig de cauză anulând respectivul proces verbal. Primăria Câmpina a făcut apel, iar Dosarul 3906/204/2016 a ajuns acum la Tribunalul Prahova, prima înfățișare fiind stabilită pentru data de 13 iunie 2017.
Al doilea proces este nou-nouț, Dosarul 3261/204/2017 fiind înregistrat la Judecătoria Câmpina la 20 aprilie 2017. Nici nu a fost stabilit, încă, primul termen de judecată. De această dată, Erin SRL contestă o amendă dată de Poliția Locală pentru o împrejmuire la "turnul înclinat" din centrul Câmpinei. Pe una din lateralele clădirii, la limita cu domeniul public, reprezentanții Erin au turnat o împrejmuire din beton, fără autorizație de construire. Au fost notificați de Poliția Locală, apoi somați și la final amendați, amendă pe care o contestă acum în instanță.

6695 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Corado Catani 18.05.2017 15:30 Acest tip de ''INVESTITOR'' ce a crezut ca lumea va evolua conform modelului economic propriu,adica dai SPAGA si faci ce vrei va trebuii sa dispara ca sa iesim din JUNGLA CORUPTIEI. E vremea avocatilor si a JUSTITIEI ce trebuie sa ajute la iesirea din IMPAS.Dar se pare ca asistam la procese lungi plictisitoare si costisitoare iar orasul are zone de lumea 3-a.Chiar nu se poate ajunge ca dominatia legii sa intre in fata si sa dea AUTORIZATII DE DEMOLARE acestor indivizi ce cred ca ingheata timpul si fac ce poftesc in spatiu privat afectind de asemeni spatiu public?chiar in orasul asta nu se poate face NIMIC ?spre NORMALIZARE.
  • aici sunt banii dv 19.05.2017 14:12 Prost e cel ce da nu cel ce cere.Primaria a schimbat avocati precum camasile.S-au incasat bani si procesele s-au pierdut in timp.Nu stiu cine este acest Ungureanu dar prea joaca multi pe degete.La fel si cu blocul lui Branza.Politia Locala doarme din nou.In loc sa se dea din Logan si sa mearga pe teren sa le spuna la diversi pers fizice si juridice sa curete proprietatea ei pazesc Casa Tineretului.Il rapeste careva pe Buda si noi nu stim?Mai este de muls ceva si noi nu stim?

Actualitate

257 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

397 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

25 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

747 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.