Administrația locală a premiat clasa de înot, la final de an școlar

Actualitate (Categoria articolului)

A fost primul an școlar al clasei cu profil de înot de la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din municipiul Câmpina. Clasa de înot este unul dintre proiectele frumoase ale administrației locale, care a avut nevoie de doi ani pentru a deveni realitate.

În acest an şcolar, prima clasă I cu program de înot a funcţionat la şcoala menționată, desfăşurându-şi orele de educaţie fizică la bazinul didactic de înot. Astăzi, printr-un scurt moment festiv, administraţia locală a ţinut să marcheze încheierea primului a şcolar al acestei clase unice în învățământul câmpinean. 
19 elevi au absolvit clasa I cu profil de înot din cadrul Şcolii Gimnaziale „Ion Câmpineanu”, iar la ceremonia de astăzi, de la bazinul de înot, au fost prezenţi primarul Horia Tiseanu şi consilierii săi personali – Ioana Bumbăcea şi Marian Dulă. De asemenea, au fost prezenți și părinții copiilor. Cu ajutorul unui sponsor, firma Diverta, fiecare copil a primit un joc, un puzzle sau cutiuţe muzicale, cadouri oferite de consilierii primarului din partea administrației locale. Apoi, primarul Horia Tiseanu s-a fotografiat alături de copii și i-a oferit un cadou profesorului de educaţie fizică Ileana Safta, cea care s-a ocupat pe parcursul întregului an şcolar de micuţii elevi.

6873 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Smaily Laurentiu 22.06.2017 14:54 Eu sunt Smaily ,stati un pic, sa fac poza cu cei mici,poate mai se scade la dosar.!!!!!!!!!!!!!!!

Actualitate

1078 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1123 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

883 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

393 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.