Șeful Poliției Câmpina vorbește despre furturile din locuințe, cursele de mașini, alcool, droguri și alte probleme sensibile

Interviuri (Categoria articolului)

Câmpina este o localitate liniștită comparativ cu alte municipii din țară. Totuși, avem și noi problemele noastre în materie de infracționalitate. Furturile din locuințe reprezintă una dintre aceste probleme. Sunt tot mai multe cazuri în municipiu și localitățile arondate, iar victime sunt, în general, pensionarii.

Încălcarea legislației rutiere este o altă problemă. Viteza excesivă și condusul sub influența băuturilor alcoolice sunt principalele motive pentru care s-au aplicat multe sancțiuni anul acesta și au fost reținute peste 30 de permise. Încă mai avem curse ilegale de mașini în timpul nopții și tineri teribiliști care tulbură liniștea locuitorilor. Și încă mai avem locuri unde se vând băuturi alcoolice minorilor. Despre toate acestea și multe altele aflați din interviul luat comisarului șef Cornel Dăncescu, comandantul Poliției Municipale Câmpina.

22879 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • coco 08.09.2016 10:21 Daca chiar nu i-au informat nimeni pe Dancescu (Politia Romana) si Visan (Politia Locala) chiar unii cetateni suna si in prag de sarbatori in special te iau la misto.Nu putine persoane au fost redirectionate de dispecerii celor 2politii sa sune la...pizzeria Milia,Casa de Cultura si mai te miri pe unde.Ce credibilitate au aceste institutii in fata cetateanului?
  • ciocodeica 10.09.2016 23:45 Unite institutiile si cautat sectoristi calificati si seriosi.Iti vorbesc si persoana 2 singular,daca e voce de femeie iti fac complimente si uneori sar calul.Tipic Campina si desigur pe bani publici.Morman de la muritorii de rand

Interviuri

2161 vizualizari
12 apr. 2024 07:29

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

1 comentarii

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

2303 vizualizari
05 apr. 2024 21:44

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

2 comentarii

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

Alte stiri recente

692 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

146 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.