Firma care realizează Cimitirul "Lumina", notificată de Primărie în vederea rezilierii contractului dacă nu se ține de treabă

Actualitate (Categoria articolului)

Scriam zilele trecute despre lucrările de la Cimitirul "Lumina" din Cartierul Slobozia, lucrări care, de câteva luni, bat pasul pe loc. După doi ani de la demararea acestei investiții mai sunt încă multe de făcut, dar constructorul se mișcă foarte încet sau deloc. La conferința de presă desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute la Primăria Câmpina, primarul Horia Tiseanu și-a exprimat nemulțumirea cu privire la desfășurarea lucrărilor și a spus că firma executantă a fost notificată de două ori în vederea rezilierii contractului.

"Lucrările de la cimitirul nou din Cartierul Slobozia au un termen de finalizare destul de îndepărtat și anume iulie 2019. A fost o greșeală a noastră, a tuturor, stabilirea acestui termen lung de trei ani pentru investiție, termen care-i permite executantului să facă pauze. Noi am sesizat aceste pauze și i-am pus în vedere firmei prin două notificări că vom rezilia contractul dacă nu lucrează. De fiecare dată firma a revenit și s-a apucat de treabă. Așa s-a întâmplat și acum, și-au cerut scuze și ne-au anunțat că au reluat lucrările. Sperăm ca aceste lucrări să nu se mai oprească. I-am și anunțat că nu vom accepta nici măcar o zi de prelungire a termenului și așa destul de lung. Realizarea noului cimitir este o lucrare amplă, clădirile proiectate sunt monumentale, sunt multe parcele", a afirmat primarul Horia Tiseanu. (video)
Lucrările la noul cimitir au început în iulie 2016 și sunt realizate de societatea Bivasim Construct SRL Ploiești, valoarea investiției fiind de 1,5 milioane lei. Termenul de finalizare este de 36 luni.

Citiți și Lucrările de la Cimitirul "Lumina", din Cartierul Slobozia, bat pasul pe loc

4559 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

Breaking News
1004 vizualizari
14 nov. 2018 13:59

Un bărbat de 34 de ani din Câmpina, autorul alertelor false cu bombă de la Ploiești

1 comentarii

Marți seara, Ploieștiul a fost în stare de alertă după ce un telefon anonim sesiza o amenințare cu bombă la magazinul Kaufland, din nordul Ploieștiului, și la Spitalul Județean Ploiești. Numeroase forțe de ordine, inclusiv prefectul județului, Ioana Mădălina Lupea, președintele Consiliului Județean, Bogdan Toader, și alți oficiali în situații de urgență s-a aflat la fața locului.

1622 vizualizari
13 nov. 2018 21:35

"Mirajul toamnei văzut cu ochi de copil, alături de familie", tema zilei la cercul pedagogic de la Grădinița "Iulia Hasdeu" Câmpina

În fiecare semestru, prin rotație, grădinițele din județ găzduiesc cercuri pedagogice la care participă o mare parte a cadrelor didactice, precum și inspectori de specialitate. Marți, 13 noiembrie, a fost rândul Grădiniței "Iulia Hasdeu" din Câmpina să fie gazda cercului pedagogic, tema acestuia fiind "Familia ca sistem de relații în educarea și formarea copilului preșcolar", iar tema zilei - "Mirajul toamnei văzut cu ochi de copil, alături de familie".

Alte stiri recente

1981 vizualizari
13 nov. 2018 19:43

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 13 noiembrie 2018

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Cmpina, telefon 0244.376.001.

1868 vizualizari
13 nov. 2018 18:54

Câmpina, România 100, la final. La mulți ani și sărbători fericite!

Am ajuns la final cu serialul nostru prin care v-am prezentat imagini din Câmpina de ieri și Câmpina de astăzi. A fost o experiență interesantă pentru noi și, având în vedere numeroasele mesaje și comentarii primite, suntem convinși că v-a plăcut acest serial dedicat tuturor câmpinenilor, de acasă și de pretutindeni, în Anul Centenarului.