Firma care realizează Cimitirul "Lumina", notificată de Primărie în vederea rezilierii contractului dacă nu se ține de treabă

Actualitate (Categoria articolului)

Scriam zilele trecute despre lucrările de la Cimitirul "Lumina" din Cartierul Slobozia, lucrări care, de câteva luni, bat pasul pe loc. După doi ani de la demararea acestei investiții mai sunt încă multe de făcut, dar constructorul se mișcă foarte încet sau deloc. La conferința de presă desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute la Primăria Câmpina, primarul Horia Tiseanu și-a exprimat nemulțumirea cu privire la desfășurarea lucrărilor și a spus că firma executantă a fost notificată de două ori în vederea rezilierii contractului.

"Lucrările de la cimitirul nou din Cartierul Slobozia au un termen de finalizare destul de îndepărtat și anume iulie 2019. A fost o greșeală a noastră, a tuturor, stabilirea acestui termen lung de trei ani pentru investiție, termen care-i permite executantului să facă pauze. Noi am sesizat aceste pauze și i-am pus în vedere firmei prin două notificări că vom rezilia contractul dacă nu lucrează. De fiecare dată firma a revenit și s-a apucat de treabă. Așa s-a întâmplat și acum, și-au cerut scuze și ne-au anunțat că au reluat lucrările. Sperăm ca aceste lucrări să nu se mai oprească. I-am și anunțat că nu vom accepta nici măcar o zi de prelungire a termenului și așa destul de lung. Realizarea noului cimitir este o lucrare amplă, clădirile proiectate sunt monumentale, sunt multe parcele", a afirmat primarul Horia Tiseanu. (video)
Lucrările la noul cimitir au început în iulie 2016 și sunt realizate de societatea Bivasim Construct SRL Ploiești, valoarea investiției fiind de 1,5 milioane lei. Termenul de finalizare este de 36 luni.

Citiți și Lucrările de la Cimitirul "Lumina", din Cartierul Slobozia, bat pasul pe loc

5598 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2034 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2048 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

867 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

175 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.