Firma care realizează Cimitirul "Lumina", notificată de Primărie în vederea rezilierii contractului dacă nu se ține de treabă

Actualitate (Categoria articolului)

Scriam zilele trecute despre lucrările de la Cimitirul "Lumina" din Cartierul Slobozia, lucrări care, de câteva luni, bat pasul pe loc. După doi ani de la demararea acestei investiții mai sunt încă multe de făcut, dar constructorul se mișcă foarte încet sau deloc. La conferința de presă desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute la Primăria Câmpina, primarul Horia Tiseanu și-a exprimat nemulțumirea cu privire la desfășurarea lucrărilor și a spus că firma executantă a fost notificată de două ori în vederea rezilierii contractului.

"Lucrările de la cimitirul nou din Cartierul Slobozia au un termen de finalizare destul de îndepărtat și anume iulie 2019. A fost o greșeală a noastră, a tuturor, stabilirea acestui termen lung de trei ani pentru investiție, termen care-i permite executantului să facă pauze. Noi am sesizat aceste pauze și i-am pus în vedere firmei prin două notificări că vom rezilia contractul dacă nu lucrează. De fiecare dată firma a revenit și s-a apucat de treabă. Așa s-a întâmplat și acum, și-au cerut scuze și ne-au anunțat că au reluat lucrările. Sperăm ca aceste lucrări să nu se mai oprească. I-am și anunțat că nu vom accepta nici măcar o zi de prelungire a termenului și așa destul de lung. Realizarea noului cimitir este o lucrare amplă, clădirile proiectate sunt monumentale, sunt multe parcele", a afirmat primarul Horia Tiseanu. (video)
Lucrările la noul cimitir au început în iulie 2016 și sunt realizate de societatea Bivasim Construct SRL Ploiești, valoarea investiției fiind de 1,5 milioane lei. Termenul de finalizare este de 36 luni.

Citiți și Lucrările de la Cimitirul "Lumina", din Cartierul Slobozia, bat pasul pe loc

4499 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1785 vizualizari
18 sep. 2018 20:11

Primarul Horia Tiseanu a pierdut contestaţia la Curtea de Apel. Dosarul se întoarce la Tribunalul Prahova, unde va începe judecata pe fond

În toamna anului trecut, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, era chemat la DNA, alături de alte persoane, fiind acuzat ulterior de fapte de corupţie. În primăvara acestui an, DNA a finalizat cercetările şi a trimis dosarul la Tribunalul Prahova. A trecut de Camera Preliminară, iar apoi Horia Tiseanu a contestat decizia judecătorului de la Camera Preliminară, prin care, practic, se dispunea începerea judecăţii pe fond.

1851 vizualizari
18 sep. 2018 17:38

Niciun lider liberal la deschiderea "Serbărilor Toamnei" 2018. Primarul Horia Tiseanu, înconjurat de PSD și ALDE

1 comentarii

Deschiderea oficială a Festivalului "Serbările Toamnei" a fost întotdeauna un foarte bun prilej pentru oamenii politici de a coborî în rândul maselor şi apoi de a urca pe scenă pentru a transmite mesaje câmpinenilor. Și au venit politicieni și la ediția 2018 a festivalului, dar niciun lider de la județ din partea PNL, partid al cărui membru este primarul Horia Tiseanu.

Alte stiri recente

1435 vizualizari
18 sep. 2018 21:48

Câmpina, România 100. Pasajul pietonal şi restaurantul "Victoria" de ieri, pasajul pietonal şi complexul comercial de azi

Din fericire, există încă destule fotografii, unele mai vechi, altele mai noi, cu zona centrală a Câmpinei, mai ales a Bulevardului Carol I şi a ceea ce în zilele noastre numim "Pasajul de la Ceas".

1703 vizualizari
18 sep. 2018 21:41

Serbările Toamnei 2018. Spectacolul din cea de-a doua seară a festivalului

Dacă prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2018 a fost dedicată folclorului, în cea de-a doua seară ritmurile s-au schimbat radical și am avut hip-hop, dance, pop rock. Au cântat, în ordinea intrării pe scenă, Alama, Pacha Man, Cabron, Adda și Voltaj. Iar publicul a fost poate mai puțin numeros ca în anii precedenți, dar cu siguranță la înălțime.