Firma care realizează Cimitirul "Lumina", notificată de Primărie în vederea rezilierii contractului dacă nu se ține de treabă

Actualitate (Categoria articolului)

Scriam zilele trecute despre lucrările de la Cimitirul "Lumina" din Cartierul Slobozia, lucrări care, de câteva luni, bat pasul pe loc. După doi ani de la demararea acestei investiții mai sunt încă multe de făcut, dar constructorul se mișcă foarte încet sau deloc. La conferința de presă desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute la Primăria Câmpina, primarul Horia Tiseanu și-a exprimat nemulțumirea cu privire la desfășurarea lucrărilor și a spus că firma executantă a fost notificată de două ori în vederea rezilierii contractului.

"Lucrările de la cimitirul nou din Cartierul Slobozia au un termen de finalizare destul de îndepărtat și anume iulie 2019. A fost o greșeală a noastră, a tuturor, stabilirea acestui termen lung de trei ani pentru investiție, termen care-i permite executantului să facă pauze. Noi am sesizat aceste pauze și i-am pus în vedere firmei prin două notificări că vom rezilia contractul dacă nu lucrează. De fiecare dată firma a revenit și s-a apucat de treabă. Așa s-a întâmplat și acum, și-au cerut scuze și ne-au anunțat că au reluat lucrările. Sperăm ca aceste lucrări să nu se mai oprească. I-am și anunțat că nu vom accepta nici măcar o zi de prelungire a termenului și așa destul de lung. Realizarea noului cimitir este o lucrare amplă, clădirile proiectate sunt monumentale, sunt multe parcele", a afirmat primarul Horia Tiseanu. (video)
Lucrările la noul cimitir au început în iulie 2016 și sunt realizate de societatea Bivasim Construct SRL Ploiești, valoarea investiției fiind de 1,5 milioane lei. Termenul de finalizare este de 36 luni.

Citiți și Lucrările de la Cimitirul "Lumina", din Cartierul Slobozia, bat pasul pe loc

4399 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2384 vizualizari
17 iul. 2018 21:12

Pasajul de la Ceas va fi spart pentru înlocuirea și izolarea corespunzătoare a instalației de iluminat pavimental

1 comentarii

De câteva săptămâni bune, în Pasajul de la Ceas, din centrul municipiului Câmpina, trecătorii sunt avertizați să nu atingă acele casete existente în pavaj pentru că există "Pericol de electrocutare!". Iar asta se întâmplă într-o zonă unde aproape tot timpul sunt copii la joacă. Situația durează de ceva timp, iar câmpinenii se întreabă, pe bună dreptate, care este problema. Ei bine, problema este că s-a produs în dese rânduri câte un scurt-circuit din cauza instalației de 220V încastrată direct în beton și neizolată corespunzător.

2034 vizualizari
17 iul. 2018 20:45

Probleme cu iluminatul la Parcul Durbac. Recepția finală a fost amânată cu o săptămână

O comisie formată din reprezentanți ai Primăriei Câmpina, ai firmei executante, proiectantului și dirigintelui de șantier a mers astăzi la Parcul Durbac din Cartierul Câmpinița pentru recepția finală a investiției. Recepția finală a unei lucrări se realizează atunci când se termină perioada de garanție, iar în cazul Parcului Durbac această perioadă a fost de doi ani.

Alte stiri recente

1080 vizualizari
18 iul. 2018 08:14

Locuri de muncă vacante în Câmpina şi împrejurimi la 17 iulie 2018

Informaţiile sunt furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova. Detalii puteţi obţine de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2086 vizualizari
16 iul. 2018 19:45

Au început înscrierile pentru Festivalul Tineretului - Câmpina 2018, organizat de Fundația Zamolxes

La 15 iulie s-a dat startul înscrierilor la cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Tineretului, un concurs de muzică, teatru și dans, cu premii în bani, destinat elevilor de la școlile câmpinene. Evenimentul este organizat de Fundația Zamolxes și susținut financiar de administrația locală, finanțarea de 20.000 lei fiind acordată în baza Legii 350/2005.