Kinetoterapie cu ajutorul roboților la Baza de Tratament a Spitalului SanConfind

Social (Categoria articolului)

Baza de Recuperare și Tratament a Spitalului SanConfind este una dintre cele mai moderne din țară și folosește două resurse naturale importante: apa sărată - captată din izvoarele de la Poiana Câmpina, cele mai sărate izvoare din România (320 g/l) și nămolul de Techirghiol. Numeroase afecțiuni pot fi tratate la SanConfind, iar unele proceduri sunt de-a dreptul incredibile.

Dr. Simona Fătulescu, medic specialist BFKT în cadrul SanConfind, ne vorbește despre ceea ce înseamnă recuperarea și balneoterapia, despre procedurile clasice și cele foarte moderne, realizate cu echipamente de ultimă generație (video). Printre procedurile din a doua categorie se numără kinetoterapia cu ajutorul roboților. Reo Go - pentru membrele superioare și Reo Ambulator - pentru membrele inferioare sunt cei doi roboți performanți de la SanConfind, cu ajutorul cărora se asigură o recuperare locomotorie mai rapidă. Este o terapie asistată de roboți. Practic, robotul este atașat pacientului și face ceea ce pacientul nu poate la început, dar va reuși treptat cu ajutorul prietenului Reo. Exercițiile sunt menite să îmbunătățească tipul mișcării, forța musculară, tonusul muscular, uniformitatea și precizia mișcărilor. 
Dacă doriți să aflați mai multe informații despre procedurile aplicate la Baza de Recuperare și Tratament și despre afecțiunile care pot fi tratate aici, puteți suna la 0731.999.332 sau 0731.999.334. (P)

10207 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Relu Radulescu 19.10.2016 21:54 Buna seara ! Am 56 de ani , sunt din Ploiesti si am diagnosticul de poliartrita reumatoida seropozitiva , gr.2 . Ce tratament se face in cadrul spitalului dvs.? Robotii ma pot ajuta ? Se poate cu trimitere medicala decontata de CAS ? Multumesc !
  • Admin 20.10.2016 10:12 In articol sunt mentionate numerele de telefon unde puteti suna pentru a primi raspunsuri la intrebarile dvs.

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

808 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1297 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1004 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.