Adrian Piţigoi a fost reales preşedinte al PMP Câmpina

Politică (Categoria articolului)

La Partidul Mişcarea Populară din Câmpina au avut loc, vineri seară, alegeri pentru noile structuri de conducere. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa mai multor invitaţi: preşedintele PMP Prahova - deputatul Cătălina Bozianu, consilierii judeţeni Adrian Tomoşoiu şi Nicolae Măruntu, preşedintele PMP Ploieşti - Bogdan Hodorog. În urma alegerilor interne, Adrian Piţigoi a fost reales ca preşedinte al organizaţiei locale a PMP.

"Sunt convins că noua echipă de conducere va avea un cuvânt greu de spus la viitoarele alegeri locale. Am convingerea că prin calitatea oamenilor din această echipă, prin efortul nostru comun, ne vom asigura o voce puternică în Consiliul Local. Suntem o echipă capabilă să iniţieze proiecte benefice pentru comunitatea noastră şi, în acelaşi timp, să ducă mesajul PMP la fiecare om din oraş", a spus Adrian Pițigoi în faţa colegilor săi de partid.
"Partidul Mișcarea Populară are la Câmpina una dintre cele mai puternice echipe din țară. Datorăm acest fapt, în primul rând, colegului nostru Ionuț Adrian Pițigoi, viceprimarul municipiului Câmpina, pe care îl felicit pentru realegerea ca președinte al organizației. Le mulțumesc lui Ionuț Pițigoi și colegilor noștri de la Câmpina pentru modul în care acționează în relația cu cetățenii. Ei sunt dovada vie a faptului că, pentru Partidul Mișcarea Populară, a fi în slujba și la dispoziția cetățenilor, nu este doar o vorbă goală", a afirmat deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova.
În vârstă de 38 de ani, Adrian Piţigoi este viceprimar al municipiului Câmpina, dar şi vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PMP.
Iată structura completă de conducere a PMP Câmpina, rezultată în urma votului din 13 octombrie 2017: Adrian Piţigoi - preşedinte; Viorica Stănică - secretar general; Robert Minea, Aron Sabo, Ion Baltag, Marian Brătoiu, Florin Panait, Costin Petcu, Valentin Toma - vicepreşedinţi; Georgeta Radu, Dan Cornea, Liliana Pricopie, Vasile Ilioaie, Octavian Bocioacă, Sebastian Boeru, Olga Ungureanu, Ioan Crăciun, Silviu Tudose - secretari executiv.

6271 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

654 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

258 vizualizari
24 apr. 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

Alte stiri recente

141 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.

1828 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.