Comisarul șef Iulian Stanciu este noul comandant (interimar) al Poliției Municipale Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Poliția Municipală Câmpina are, de astăzi, un nou comandant în persoana comisarului șef Iulian Stanciu. Acesta a fost numit prin dispoziție a conducerii Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, după ce fostul comandant, Cornel Dăncescu, a ieșit la pensie.

Iulian Stanciu va deține interimatul timp de șase luni, până la organizarea concursului pentru ocuparea definitivă a postului. Noul șef al Poliției Câmpina are 43 de ani, a fost o vreme adjunct la Poliția Sinaia, iar în ultimii doi ani a deținut funcția de comandant al Poliției Breaza.

5877 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alexiu Gabriela Valentina 14.08.2018 07:14 Va rog frumos sa ma ajutați să pot fi auzita de Domnul Comandant Stanciu Iulian al poliției Cimpina județul Prahova care angajați dinsului dau amenzi la o femeie amarita k mine cu doi copii fara a avea probe sau dovezi că aș fi vinovată am fost bătută de țigani de fata cu organele de poliție am fost tăiată pe fata si tot eu amendată în ce țară trăim frate ca o sa îmi dau foc de fata cu politia că nu mai pot trăi sunt niste oameni jalnici ca să aibă un serviciu dau amenzi degeaba.

Actualitate

208 vizualizari
15 nov. 2018 16:28

La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

3058 vizualizari
14 nov. 2018 13:59

Un bărbat de 34 de ani din Câmpina, autorul alertelor false cu bombă de la Ploiești

1 comentarii

Marți seara, Ploieștiul a fost în stare de alertă după ce un telefon anonim sesiza o amenințare cu bombă la magazinul Kaufland, din nordul Ploieștiului, precum și la Spitalul Județean Ploiești. Numeroase forțe de ordine, s-au deplasat în cele două locații, iar la Spitalul Județean de Urgență au venit și autorități publice, inclusiv prefectul județului - Ioana Mădălina Lupea și președintele Consiliului Județean - Bogdan Toader.

Alte stiri recente

685 vizualizari
15 nov. 2018 12:45

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Nicolae Iorga

Nicolae Iorga este, fără îndoială, una dintre cele mai mari personalități ale României din prima jumătate a secolului trecut. O personalitate care a avut multiple legături cu Câmpina.

1608 vizualizari
15 nov. 2018 12:21

Oare de ce la Câmpina aproape toate lucrările la infrastructură încep toamna?

3 comentarii

Este întrebarea multor câmpineni, mai ales conducători auto, exasperați că puținele străzi care mai erau bune au fost sparte pentru diverse lucrări, existând șanse minime ca aceste străzi să fie refăcute la un nivel acceptabil înainte de sosirea iernii.