Comisarul șef Iulian Stanciu este noul comandant (interimar) al Poliției Municipale Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Poliția Municipală Câmpina are, de astăzi, un nou comandant în persoana comisarului șef Iulian Stanciu. Acesta a fost numit prin dispoziție a conducerii Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, după ce fostul comandant, Cornel Dăncescu, a ieșit la pensie.

Iulian Stanciu va deține interimatul timp de șase luni, până la organizarea concursului pentru ocuparea definitivă a postului. Noul șef al Poliției Câmpina are 43 de ani, a fost o vreme adjunct la Poliția Sinaia, iar în ultimii doi ani a deținut funcția de comandant al Poliției Breaza.

5824 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alexiu Gabriela Valentina 14.08.2018 07:14 Va rog frumos sa ma ajutați să pot fi auzita de Domnul Comandant Stanciu Iulian al poliției Cimpina județul Prahova care angajați dinsului dau amenzi la o femeie amarita k mine cu doi copii fara a avea probe sau dovezi că aș fi vinovată am fost bătută de țigani de fata cu organele de poliție am fost tăiată pe fata si tot eu amendată în ce țară trăim frate ca o sa îmi dau foc de fata cu politia că nu mai pot trăi sunt niste oameni jalnici ca să aibă un serviciu dau amenzi degeaba.

Actualitate

1957 vizualizari
18 sep. 2018 20:11

Primarul Horia Tiseanu a pierdut contestaţia la Curtea de Apel. Dosarul se întoarce la Tribunalul Prahova, unde va începe judecata pe fond

În toamna anului trecut, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, era chemat la DNA, alături de alte persoane, fiind acuzat ulterior de fapte de corupţie. În primăvara acestui an, DNA a finalizat cercetările şi a trimis dosarul la Tribunalul Prahova. A trecut de Camera Preliminară, iar apoi Horia Tiseanu a contestat decizia judecătorului de la Camera Preliminară, prin care, practic, se dispunea începerea judecăţii pe fond.

1964 vizualizari
18 sep. 2018 17:38

Niciun lider liberal la deschiderea "Serbărilor Toamnei" 2018. Primarul Horia Tiseanu, înconjurat de PSD și ALDE

1 comentarii

Deschiderea oficială a Festivalului "Serbările Toamnei" a fost întotdeauna un foarte bun prilej pentru oamenii politici de a coborî în rândul maselor şi apoi de a urca pe scenă pentru a transmite mesaje câmpinenilor. Și au venit politicieni și la ediția 2018 a festivalului, dar niciun lider de la județ din partea PNL, partid al cărui membru este primarul Horia Tiseanu.

Alte stiri recente

1647 vizualizari
18 sep. 2018 21:48

Câmpina, România 100. Pasajul pietonal şi restaurantul "Victoria" de ieri, pasajul pietonal şi complexul comercial de azi

Din fericire, există încă destule fotografii, unele mai vechi, altele mai noi, cu zona centrală a Câmpinei, mai ales a Bulevardului Carol I şi a ceea ce în zilele noastre numim "Pasajul de la Ceas".

2036 vizualizari
18 sep. 2018 21:41

Serbările Toamnei 2018. Spectacolul din cea de-a doua seară a festivalului

Dacă prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2018 a fost dedicată folclorului, în cea de-a doua seară ritmurile s-au schimbat radical și am avut hip-hop, dance, pop rock. Au cântat, în ordinea intrării pe scenă, Alama, Pacha Man, Cabron, Adda și Voltaj. Iar publicul a fost poate mai puțin numeros ca în anii precedenți, dar cu siguranță la înălțime.