"Maratonul curățeniei", pe 8 septembrie, la Ploiești, Câmpina și Valea Doftanei

Social (Categoria articolului)

Fundația Comunitară Prahova și JYSK organizează vineri, la Ploiești, Câmpina și Valea Doftanei, o amplă acțiune de ecologizare denumită "Maratonul curățeniei". Echipe de voluntari vor face curățenie în mai multe zone din cele trei localități, iar dacă doriți să vă alăturați acestor echipe o puteți face completând un formular simplu, pe care îl veți găsi AICI

Echipele de voluntari se întâlnesc în următoarele locații de unde vor pleca spre zonele care vor fi ecologizate:
- Ploiești, ora 8.30, Bariera Bucov
- Câmpina, ora 11.30, parcare Kaufland
- Valea Doftanei, ora 12.30
Pentru mai multe detalii puteți contacta managerul de programe al Fundației Comunitare Prahova, Bianca Dăniță: bianca@fundatiacomunitaraprahova.ro, telefon 0736.351.513.

3410 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1403 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

664 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

172 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

319 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.