Mărțișoare pentru copii și profesori din partea Primăriei Poiana Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Ca în fiecare an de 1 Martie, reprezentanții administrației locale din Poiana Câmpina le-au oferit mărțișoare elevelor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din localitate. A fost întâlnirea tradițională de la început de primăvară, organizată pentru al șaselea an consecutiv de primarul Alin Moldoveanu. Și oaspeții au primit un dar deosebit - Valsul Primăverii, oferit de copiii din clasa a II-a.

1 Martie este o zi specială la școala din Poiana Câmpina. Reprezentanții administrației locale vin să le ofere mărțișoare elevelor (de la clasa zero până la clasa a VIII-a) și doamnelor profesoare. Alături de primarul Alin Moldoveanu și viceprimarul Sergiu Constanda, s-au aflat consilierii locali Gabriela Nistor, Aurelian Pătrănoiu și Sebastian Iordache. Iar anul acesta, copiii au prezentat și un program artistic - "Legenda ghiocelului" și "Valsul Primăverii". Micii artiști au fost elevii clasei a II-a, pregătiți de doamna Virginia Teodoru. A fost un moment frumos, menit să aducă primăvara în sufletele celor prezenți. (video)

6578 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Panainte Zinaida 02.03.2018 18:56 Felicitari fratilor de peste Prut , O primavara frumoasa.... Succese si noi realizari....

Eveniment

1503 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2773 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

194 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

451 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.