Ce simplu era! S-a găsit o soluție pentru ca mașinile să nu mai distrugă terenul de antrenament al atleților de la CSS "Constantin Istrati"

Actualitate (Categoria articolului)

La câteva zile după apariția articolului nostru referitor la noroaiele în care se antrenează sportivii de la secția de atletism a CSS "Constantin Istrati", Primăria Câmpina a luat primele măsuri. Au fost montați câțiva stâlpișori metalici care blochează accesul mașinilor pe terenul de antrenament. O soluție simplă și eficientă, dar noi sperăm că acesta a fost doar primul pas. Următorul ar trebui să-l reprezinte împrejmuirea terenului.

La Clubul Petrol există două parcări mari. Cu toate acestea, spectatorii care veneau la partidele de fotbal de pe terenul sintetic preferau să meargă cu mașinile până lângă tribune, trecând peste terenul de antrenament al atleților. Nu păsa nimănui că astfel se distrug pista de coritan pentru săritura în lungime și zona de aruncări, sectoare amenajate prin forțe proprii de tinerii de la atletism și antrenorii lor. După apariția articolului nostru Aici se antrenează atleții Câmpinei. În noroaiele lăsate de mașinile spectatorilor veniți la partidele de fotbal, administrația locală a luat primele măsuri și a montat câțiva stâlpi pentru ca mașinile să nu mai poată trece. Nu știm cât vor rezista acolo, dar măcar a reacționat cineva și a înțeles situația. Acum nu ne rămâne decât să sperăm că Primăria și Consiliul Local Câmpina vor da curs unei dorințe mai vechi a atleților de la CSS "Constantin Istrati" (singurul club sportiv școlar din municipiu), aceea ca terenul lor de antrenament să fie împrejmuit. Nu ar fi o cheltuială prea mare și dacă s-au găsit 900.000 lei în bugetul local pentru realizarea unui teren sintetic de fotbal, probabil că se vor găsi bani și pentru un gard.

6342 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1865 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1868 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

688 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

146 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.