Popas printre gunoaie pe... Aleea Popasului din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Aleea Popasului este o străduță situată aproape de ieșirea din Câmpina spre Cornu. Pornește din Bulevardul Carol I și ajunge până în Strada Crișuri. Nu este mare, are aproximativ 200 metri și a fost modernizată anul trecut. Ei bine, aici, pe Aleea Popasului, orice poate arunca gunoi în voie și exact asta se întâmplă.

Când intri pe alee, dinspre Bulevardul Carol I, totul pare în regulă. Pe măsură ce înaintezi și ajungi spre capăt, în porțiunea dinspre Școala de Poliție și mai ales în zona dinspre DN1, este atât de mult gunoi "proaspăt" încât aproape că nu-ți vine să crezi. Și aici este tot municipiul Câmpina, deși nu pare. Doar că este una dintre multele zone ale localității despre care nu vorbim, cu care nu ne lăudăm și, din păcate, nici nu le supraveghem.

Dacă doriți să citiți și articolul nostru de anul trecut, referitor la modernizarea acestei alei: În Câmpina se lucrează. Iată, Aleea Popasului este gata modernizată

4634 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1084 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1130 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1061 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

616 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.