Ne-a prins toamna cu Strada Bobâlna neasfaltată. Ne va prinde și iarna...

Actualitate (Categoria articolului)

Modernizarea Străzii Bobâlna a fost aprobată de Consiliul Local la începutul acestui an, odată cu bugetul municipiului. Abia în luna iulie a fost organizată licitația pentru executarea lucrărilor. O licitație anulată apoi din cauza unei greșeli de proiectare pe care nu și-a asumat-o nimeni. A fost organizată o nouă licitație, în luna septembrie, iar contractul cu firma câștigătoare a fost semnat săptămâna trecută. Săptămâna viitoare, pe 23 octombrie, amplasamentul va fi predat firmei constructoare pentru începerea lucrărilor, potrivit informațiilor furnizate de Primăria Câmpina.

Deci la final de octombrie, ar putea începe asfaltarea Străzii Bobâlna. Dacă vremea va fi bună, dacă nu încep ploile. După cum vă anunțam recent, licitația pentru executarea lucrărilor a fost câștigată de societatea SCDA Infrastructură SRL București, cu prețul de 2,2 milioane lei fără TVA. Termenul de execuție este de patru luni din momentul emiterii ordinului de începere a lucrărilor, ordin care va fi dat după predarea aplasamentului. Deci, patru luni, începând de la finalul lui octombrie 2018. Prin urmare, o investiție cu care vom intra în 2019 și care, dacă avem noroc, ceea ce nu se prea poate spune despre Câmpina când vine vorba de lucrări de infrastructură, pe la începutul verii viitoare, Bobâlna va fi gata asfaltată, carosabil și trotuare, într-un singur strat.

Citiți și: Strada Bobâlna din Câmpina va fi asfaltată de SCDA Infrastructură București, firmă controlată de fostul patron al Tel Drum, Marian Fișcuci

3224 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

412 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1320 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

491 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1398 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.