CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Direcţia Operaţiuni Speciale a MAI va efectua un exercițiu de amploare în zona Câmpina pentru combaterea migraţiei ilegale

- Actualitate -

Direcţia Operaţiuni Speciale a MAI va efectua un exercițiu de amploare în zona Câmpina pentru combaterea migraţiei ilegale

În luna septembrie, în zona municipiului Câmpina va avea loc un amplu exercițiu al Direcției Operațiuni Speciale și altor direcții subordonate Ministerului Afacerilor Interne. Potrivit unor surse din cadrul MAI, acțiunea va fi axată pe combaterea migrației ilegale.

Exerciţiul are drept scop verificarea capacităţilor mai multor structuri din cadrul MAI (cele de operaţiuni speciale, de poliţie, dar şi de culegere de informaţii) de a contracara ameninţarea migraţionistă şi va viza inclusiv posibili infractori români, călăuze, care au intrat pe filiera balcanică de transport ilegal de migranți. 
După ce a existat un val masiv de migraţie pe zona Timişoara şi la graniţa de vest a ţării, acum, există informaţii că migranţii, în special cei din Siria şi Irak, folosesc noi culoare de pătrundere spre Europa. Iar unul dintre aceste culoare începe din sectorul 6 al Capitalei, tranzitează Valea Prahovei şi continuă prin Ardeal spre Europa Occidentală. De altfel, în Bucureşti, tot mai multe grupuri de migranţi sirieni şi irakieni sunt văzute în cartierul Rahovei şi în zona cuprinsă între Plaza Mall şi Palatul Cotroceni, spre disperarea locuitorilor de aici, dar şi a SPP-ului, traseul zilnic al preşedintelului Iohanis fiind prin această zonă. România a redus de la nivelul 2 la nivelul 1 starea de alertă de la granițe, iar aceasta este urmarea: tot mai mulți migranți intră în țara noastră și dacă până acum erau cunoscute doar taberele improvizate de lângă Timișoara, acum iată că migranții pot fi văzuți în plin centrul Capitalei.

(Foto cu caracter ilustrativ)


05 Aug 2017 12:22 5873 vizualizari



Comentarii






  • 06.08.2017 03:26 Nick Stati linistiti,nu se opreste nici macar unu' in saracia asta.E un exercitiu inutil si care cheltuie bani publici! Daca nu era in ''traseul zilnic'' al lui ... nu-i pasa nimanui...Nu se mai stresa nimeni!
2465 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1352 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4863 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1122 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV