Ștefan Chițu a primit, în cadru festiv, titlul de "Cetățean de onoare" al orașului Breaza

Social (Categoria articolului)

Dan Ștefan Chițu, maestru emerit al sportului la motocros și bob, fost președinte al FC Poiana Câmpina, este "Cetățean de onoare" al orașului Breaza, localitatea în care s-a născut și unde locuiește și în prezent.

Titlul de "Cetățean de onoare" i-a fost oferit ieri, într-un cadrul festiv, de primarul din Breaza, Gheorghe Richea. La evenimentul organizat în sala de festivități a Primăriei Breaza au participat sportivi de la toate secțiile din cadrul CSO Tricolorul Breaza, precum și foști jucători și antrenori de fotbal, cu care Ștefan Chițu a colaborat în perioada de glorie a FC Poiana Câmpina. Printre ei, Florin Stăncioiu, Costin Plăvache, Dan Vasilescu. De asemenea, au fost prezenți mai mulți consilieri locali din Breaza. Trebuie să menționăm faptul că, în discursul primarului Gheorghe Richea nu s-a pus prea mare accent pe cariera sau performanțele sportive ale lui Ștefan Chițu, ci mai degrabă pe exemplul pe care acesta îl poate reprezenta în fața tinerei generații din multe puncte de vedere. Tocmai de aceea la festivitate au fost invitați mulți copii, aflați acum la început de drum în diferite sporturi. "Vă spun vouă, celor foarte tineri, sportul nu înseamnă doar reușite. Înseamnă multă muncă, înseamnă și lovituri, înseamnă și sânge, și lacrimi. Până ajungi să câștigi o medalie trebuie să muncești enorm, să lupți, să fii puternic. Nu e ușor să fii sportiv. De aceea am ținut foarte mult să avem Cetățean de onoare un om de sport, un exemplu pentru noi toți, un om căruia sportul i-a deschis viața și perspectivele în viață", a afirmat primarul Gheorghe Richea. (video)
La rândul său, Ștefan Chițu a mulțumit pentru titlul oferit de administrația locală: "Breaza a avut întotdeauna sportivi de performanță, oameni care au avut rezultate și care au însemnat ceva în sport. Pe lângă cei care au jucat fotbal și îi cunosc foarte bine, Breaza a avut și mulți cicliști extraordinari, sportivi cu rezultate foarte bune pe plan național și internațional. Mă bucur că sunteți atât de mulți copii care faceți sport și îi felicit pe părinții voștri că vă îndrumă și vă susțin financiar pe acest drum greu, dar frumos. Vă mulțumesc tuturor pentru acest titlu, dar vă mulțumesc mai ales pentru că sprijiniți activitatea sportivă din acest oraș!" (video)

7424 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catalin 29.04.2017 20:46 Bine ca lu richea ii arde de cetateni de onoare in acelasi timp in care iti rupi masina pe strazile din breaza. Rusine ba, daca stii ce e aia, ..., in numele tuturor celor care te au votat (majoritatea pt o tigaie si un sprit)
  • Adrian Mănescu 30.04.2017 00:03 Il felicit pe Dan Chitu pentru onoarea ce i a fost oferită. Merită din plin. Ar fi păcat sa nu va gândiți și la Banu Mihai .

Social

1616 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

835 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

828 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

164 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.