Buruieni cât gardul în curtea Creșei Municipale Câmpina. Administratorul public, pus să rezolve problema

Actualitate (Categoria articolului)

La ședința de joi seară a Consiliului Local Câmpina, consilierul Enache Dragomir a atras atenția reprezentanților Primăriei că în curțile unor instituții publice iarba a crescut și ar trebui ca angajații de la Spații Verzi să intervină și să cosească. Cel mai clar exemplu este cel al Creșei Municipale, de pe Strada Plevnei, unde buruienile sunt cât gardul. Viceprimarul Adrian Pițigoi l-a atenționat pe administratorul public, Remus Bădulescu, să rezolve problema, având în vedere că salubritatea și spațiile verzi se află în atribuțiile acestuia.

"Domnule city-manager vă rog să faceți o vizită acolo și să rezolvați problema, iar în timpul vizitei să-i spuneți și doamnei directoare de la Creșa Municipală să se mai uite și dânsa ca gospodina prin curte și să ne anunțe dacă iarba crește și are nevoie de ajutor. Totuși, acolo este un director care trebuie să se ocupe și de actul educativ, dar și de administrare, că intră și iese zilnic pe poartă și vede cum stau lucrurile. Instituțiile din subordinea Primăriei trebuie să ne comunice și noi intervenim fără probleme", a afirmat viceprimarul Adrian Pițigoi în plenul CL. (video)
"Răspunsul dvs. nu mă satisface. Domnul administrator public să se ducă mai des pentru a vedea cum stau lucrurile, nu doar la sesizări", a spus consilierul Enache Dragomir. (video)
Precizăm că directorul Creșei Municipale (față de care și-a exprimat nemulțumirea viceprimarul Andrian Pițigoi) este Florica Liliana Anton, soția directorului juridic și de personal al Primăriei Câmpina, Iulian Anton.

4743 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • un simplu cetatean 01.07.2018 11:46 sefi peste sefi...directori peste directori

Actualitate

2154 vizualizari
20 sep. 2018 19:48

Primarul Horia Tiseanu: „Trebuie să ne luăm adio de la vreun teren de la Jandarmerie!”

La sediul Primăriei Câmpina a avut loc miercuri o întâlnire a reprezentanților administrației locale, tema fiind găsirea unei locații potrivite pentru construirea unei săli de sport. În cadrul acestei întâlniri despre care noi am scris AICI, primarul Horia Tiseanu a făcut o afirmație categorică legată de posibilitatea ca administrația câmpineană să obțină vreun teren de la fosta unitate de jandarmi, situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

2633 vizualizari
20 sep. 2018 19:12

Marș cu biciclete, role și trotinete. Elevii Şcolii Centrale Câmpina vor marca, astfel, "Săptămâna Europeană a Mobilităţii"

În perioada 16-22 septembrie se sărbătorește "Săptămâna Europeană a Mobilităţii". Este vorba, de fapt, despre o campanie europeană de promovare a formelor alternative de transport ecologic, de reliefare a faptului că mobilitatea sporește calitatea vieții în mediul urban, reducând poluarea. Elevii Școlii Gimnaziale Centrale din Câmpina vor organiza vineri, 21 septembrie, o acțiune dedicată mobilității.

Alte stiri recente

2688 vizualizari
20 sep. 2018 22:08

"Insta Cafe", locul din Câmpina unde poţi să savurezi o cafea într-un cadru natural de poveste

Bulevardul Culturii a fost dintotdeauna locul preferat de promenadă al câmpinenilor, indiferent de anotimp. În Anul Centenar, doi tineri întreprinzători, Eduard Pîslaru şi Nathaniel Geană, au decis să redea unui colţişor din bulevard strălucirea de altădată. Aşa a apărut "Insta Cafe".

1883 vizualizari
20 sep. 2018 20:37

Câmpina, România 100. Pasajul de la Ceas, aşa cum arăta prin anii '70 şi azi

Pasajul de la Ceas, din zilele noastre, este - fără îndoială - kilometrul 0 al Câmpinei. De-a lungul acestui serial am prezentat în mai multe episoade diverse instantanee din zona care astăzi este cunoscută sub numele de Pasajul de la Ceas. Imaginea de arhivă din acest episod este ceva mai nouă, nu are decât ceva mai mult de 40 de ani, fiind realizată la sfârşitul anilor '70.