Buruieni cât gardul în curtea Creșei Municipale Câmpina. Administratorul public, pus să rezolve problema

Actualitate (Categoria articolului)

La ședința de joi seară a Consiliului Local Câmpina, consilierul Enache Dragomir a atras atenția reprezentanților Primăriei că în curțile unor instituții publice iarba a crescut și ar trebui ca angajații de la Spații Verzi să intervină și să cosească. Cel mai clar exemplu este cel al Creșei Municipale, de pe Strada Plevnei, unde buruienile sunt cât gardul. Viceprimarul Adrian Pițigoi l-a atenționat pe administratorul public, Remus Bădulescu, să rezolve problema, având în vedere că salubritatea și spațiile verzi se află în atribuțiile acestuia.

"Domnule city-manager vă rog să faceți o vizită acolo și să rezolvați problema, iar în timpul vizitei să-i spuneți și doamnei directoare de la Creșa Municipală să se mai uite și dânsa ca gospodina prin curte și să ne anunțe dacă iarba crește și are nevoie de ajutor. Totuși, acolo este un director care trebuie să se ocupe și de actul educativ, dar și de administrare, că intră și iese zilnic pe poartă și vede cum stau lucrurile. Instituțiile din subordinea Primăriei trebuie să ne comunice și noi intervenim fără probleme", a afirmat viceprimarul Adrian Pițigoi în plenul CL. (video)
"Răspunsul dvs. nu mă satisface. Domnul administrator public să se ducă mai des pentru a vedea cum stau lucrurile, nu doar la sesizări", a spus consilierul Enache Dragomir. (video)
Precizăm că directorul Creșei Municipale (față de care și-a exprimat nemulțumirea viceprimarul Andrian Pițigoi) este Florica Liliana Anton, soția directorului juridic și de personal al Primăriei Câmpina, Iulian Anton.

4640 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • un simplu cetatean 01.07.2018 11:46 sefi peste sefi...directori peste directori

Actualitate

2371 vizualizari
17 iul. 2018 21:12

Pasajul de la Ceas va fi spart pentru înlocuirea și izolarea corespunzătoare a instalației de iluminat pavimental

1 comentarii

De câteva săptămâni bune, în Pasajul de la Ceas, din centrul municipiului Câmpina, trecătorii sunt avertizați să nu atingă acele casete existente în pavaj pentru că există "Pericol de electrocutare!". Iar asta se întâmplă într-o zonă unde aproape tot timpul sunt copii la joacă. Situația durează de ceva timp, iar câmpinenii se întreabă, pe bună dreptate, care este problema. Ei bine, problema este că s-a produs în dese rânduri câte un scurt-circuit din cauza instalației de 220V încastrată direct în beton și neizolată corespunzător.

2027 vizualizari
17 iul. 2018 20:45

Probleme cu iluminatul la Parcul Durbac. Recepția finală a fost amânată cu o săptămână

O comisie formată din reprezentanți ai Primăriei Câmpina, ai firmei executante, proiectantului și dirigintelui de șantier a mers astăzi la Parcul Durbac din Cartierul Câmpinița pentru recepția finală a investiției. Recepția finală a unei lucrări se realizează atunci când se termină perioada de garanție, iar în cazul Parcului Durbac această perioadă a fost de doi ani.

Alte stiri recente

1067 vizualizari
18 iul. 2018 08:14

Locuri de muncă vacante în Câmpina şi împrejurimi la 17 iulie 2018

Informaţiile sunt furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova. Detalii puteţi obţine de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2086 vizualizari
16 iul. 2018 19:45

Au început înscrierile pentru Festivalul Tineretului - Câmpina 2018, organizat de Fundația Zamolxes

La 15 iulie s-a dat startul înscrierilor la cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Tineretului, un concurs de muzică, teatru și dans, cu premii în bani, destinat elevilor de la școlile câmpinene. Evenimentul este organizat de Fundația Zamolxes și susținut financiar de administrația locală, finanțarea de 20.000 lei fiind acordată în baza Legii 350/2005.