Buruieni cât gardul în curtea Creșei Municipale Câmpina. Administratorul public, pus să rezolve problema

Actualitate (Categoria articolului)

La ședința de joi seară a Consiliului Local Câmpina, consilierul Enache Dragomir a atras atenția reprezentanților Primăriei că în curțile unor instituții publice iarba a crescut și ar trebui ca angajații de la Spații Verzi să intervină și să cosească. Cel mai clar exemplu este cel al Creșei Municipale, de pe Strada Plevnei, unde buruienile sunt cât gardul. Viceprimarul Adrian Pițigoi l-a atenționat pe administratorul public, Remus Bădulescu, să rezolve problema, având în vedere că salubritatea și spațiile verzi se află în atribuțiile acestuia.

"Domnule city-manager vă rog să faceți o vizită acolo și să rezolvați problema, iar în timpul vizitei să-i spuneți și doamnei directoare de la Creșa Municipală să se mai uite și dânsa ca gospodina prin curte și să ne anunțe dacă iarba crește și are nevoie de ajutor. Totuși, acolo este un director care trebuie să se ocupe și de actul educativ, dar și de administrare, că intră și iese zilnic pe poartă și vede cum stau lucrurile. Instituțiile din subordinea Primăriei trebuie să ne comunice și noi intervenim fără probleme", a afirmat viceprimarul Adrian Pițigoi în plenul CL. (video)
"Răspunsul dvs. nu mă satisface. Domnul administrator public să se ducă mai des pentru a vedea cum stau lucrurile, nu doar la sesizări", a spus consilierul Enache Dragomir. (video)
Precizăm că directorul Creșei Municipale (față de care și-a exprimat nemulțumirea viceprimarul Andrian Pițigoi) este Florica Liliana Anton, soția directorului juridic și de personal al Primăriei Câmpina, Iulian Anton.

4782 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • un simplu cetatean 01.07.2018 11:46 sefi peste sefi...directori peste directori

Actualitate

3880 vizualizari
13 nov. 2018 10:49

Opt mașini, printre care și o ambulanță, implicate într-un accident pe DN1, la Bănești

1 comentarii

UPDATE - În jurul orei 12.45, traficul a revenit la normal pe DN1, la Bănești. Potrivit IJP Prahova, cauza preliminară a accidentului din această dimineață a fost nepăstrarea distanței de siguranță între mașini.
UPDATE - Inspectoratul Județean de Poliție a luat decizia devierii traficului rutier spre Ploiești prin Urleta și Băicoi. Pe DN1, sensul de mers spre Ploiești este complet blocat.

Un accident rutier în care sunt implicate nu mai puțin de opt mașini s-a produs pe DN1, în comuna Bănești, în jurul orei 10.20. Detașamentul de la Câmpina al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență intervine cu o autospecială cu apă și spumă și trei ambulanțe Smurd. În total sunt 15 persoane care se aflau în cele opt vehicule, potrivit informațiilor furnizate de ISU.

2631 vizualizari
12 nov. 2018 20:45

Catarge cu tricolorul, steagul Câmpinei și cel al Uniunii Europene, la intrările în municipiu

1 comentarii

La sensul giratoriu de la intersecția Bulevardului Nicolae Bălcescu cu Calea Dacia și pe Bulevardul Carol I, la intrarea dinspre Cornu, au fost montate câte trei catarge pe care au fost arborate drapelul național, cel al UE și cel al Câmpinei.  

Alte stiri recente

1123 vizualizari
13 nov. 2018 19:43

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 13 noiembrie 2018

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Cmpina, telefon 0244.376.001.

1095 vizualizari
13 nov. 2018 18:54

Câmpina, România 100, la final. La mulți ani și sărbători fericite!

Am ajuns la final cu serialul nostru prin care v-am prezentat imagini din Câmpina de ieri și Câmpina de astăzi. A fost o experiență interesantă pentru noi și, având în vedere numeroasele mesaje și comentarii primite, suntem convinși că v-a plăcut acest serial dedicat tuturor câmpinenilor, de acasă și de pretutindeni, în Anul Centenarului.