Panourile electorale "suplimentate" cu un loc pentru PRM

Politică (Categoria articolului)

La Câmpina, Partidul România Mare nu are nici candidat la Primărie, nici listă de candidați pentru Consiliul Local. În schimb, PRM are candidați la Consiliul Județean Prahova și vrea ca și câmpinenii să știe acest lucru. Există afișe cu PRM, pe care reprezentanții partidului vor să le pună și pe panourile electorale din cel de-al doilea municipiu al județului. Numai că, surpriză, toate cele zece locuri de pe panou sunt deja ocupate.

În aceste condiții, reprezentanții PRM s-au adresat Biroului Electoral de Circumscripție nr.2 Câmpina pentru a rezolva cumva această problemă. Dar cum? Până la urmă s-a găsit o soluție prin atașarea unei tăblițe la panourile electorale, o poziție în plus, cum s-ar spune, pe care va fi lipit afișul PRM. Noi credeam că panoul este destinat doar candidaților din Câmpina, pentru care s-a efectuat și o tragere la sorți pentru a se stabili pozițiile de pe panoul electoral. Dar iată că Biroul Electoral a decis să dea o șansă PRM, chiar dacă acest partid nu a participat la tragerea la sorți.

5257 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Lavinia 23.05.2016 17:41 E total ilegal! Nu se poate asa ceva!!!

Politică

1148 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

3 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1582 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

267 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

375 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.