Accident la Poiana Câmpina. O fată a fost lovită de o mașină la intrarea într-o parcare

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu puține minute, la Poiana Câmpina s-a produs un accident de circulație, soldat cu rănirea unei fetițe în vârstă de 9 ani.

Potrivit martorilor oculari, fata a fost lovită de o mașină, chiar la intrarea în parcarea din fața blocurilor situate în centrul comunei Poiana Câmpina. Poate a contat că fetița avea căști în urechi și este foarte probabil ca, pur și simplu, să nu fi auzit apropierea mașinii, care efectua o manevră cu spatele. La fața locului se află echipaje de la Poliție, iar fetița a fost preluată de un echipaj de ambulanță și transportată la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Câmpina. Vom reveni.

(foto cu caracter ilustrativ)

4375 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2910 vizualizari
19 oct. 2018 21:25

Drumul principal care traversează satul Urleta, din comuna Bănești, a fost asfaltat pe o lungime de 2,2 km

Locuitorii din satul Urleta din comuna Bănești au motive de bucurie, după ce săptămâna trecută a fost asfaltată strada principală, pe o lungime de 2,2 km, iar anul viitor va fi realizată canalizarea întregului sat, fără a fi afectată lucrarea de asfaltare a drumului principal.

2833 vizualizari
19 oct. 2018 20:47

Curtea de Apel menține decizia Tribunalului Prahova de anulare a concursului prin care soția administratorului public, Remus Bădulescu, a fost angajată la Biblioteca Municipală Câmpina

2 comentarii

La finalul anului trecut, Tribunalul Prahova a dispus anularea concursului prin care a fost ocupat postul de bibliotecar gradul IA la Biblioteca Municipală Câmpina, concurs câștigat de Georgiana Bădulescu, soția administratorului public al municipiului, Remus Bădulescu. Decizia Tribunalului nu era definitivă și a fost atacată cu recurs de Municipiul Câmpina prin primar. Recursul s-a judecat ieri, 18 octombrie 2018, la Curtea de Apel Ploiești, iar instanța a dispus menținerea, în cea mai mare parte, a sentinței Tribunalului, inclusiv anularea concursului de ocuparea a postului menționat. De această dată, decizia este definitivă.

Alte stiri recente

605 vizualizari
20 oct. 2018 13:30

Liga A Prahova, etapa a 10-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață a avut loc primul meci al etapei a 10-a din Liga A. Etapa va continua după-amiază și se va încheia mâine dimineață.

1348 vizualizari
20 oct. 2018 07:12

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Stoica Teodorescu

Stoica Teodorescu a fost un dascăl cu un talent pedagogic desăvârșit și un valoros istoric. Este autorul primei monografii a orașului nostru, în anul 1924. Chiar dacă a locuit și profesat destul de puțin timp în Câmpina, Stoica Teodorescu și-a legat numele pentru totdeauna de orașul nostru, fiind de multe ori pe nedrept ignorat ori de câte ori se face referire la istoria Câmpinei.