O piesă de câteva tone a căzut dintr-un camion sub podul de cale ferată de la Poiana Câmpina

Social (Categoria articolului)

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate la Poiana Câmpina, sub podul de cale ferată, din cauza unei piese tubulare, căzută dintr-un camion. Piesa, care cântărește câteva tone și este destul de înaltă, s-a agățat, practic, de marginea podului de cale ferată.

Camionul (cu numărul de înmatriculare PH-15-SSZ) venea dinspre centrul comunei Poiana Câmpina și se îndrepta spre Câmpina. La trecerea pe sub podul de cale ferată, piesa transportată s-a agățat de profilul metalic montat de o parte și de alta a podului și a căzut din vehicul. Acum este așteptată o macara care să o ridice și să o pună din nou în camion. Până la rezolvarea problemei, traficul rutier este dirijat de polițiști. Se circulă alternativ, pe lângă piesa aflată în mijlocul carosabilului.

9912 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dorel Geani 20.01.2017 15:34 Ce a-i facut ma Dorele?nu ai metru la tine sa masori? hehehehehe
  • Catax 21.01.2017 09:02 Norocul lui că încă nu a intrat codul rutier în vigoare,ar trebui demiși toți cei care au participat la încărcarea camionului și dirijarea lui pe acest traseu,atentat la siguranța statului!

Social

1618 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

844 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

155 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

1189 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.