Încă un câmpinean s-a urcat pe clădirea de la Eric și amenință că se sinucide

Social (Categoria articolului)

UPDATE ORA 8.15 - Bărbatul a fost coborât de pe clădire de cumnatul său împreună cu un polițist. Va fi dus mai întâi la spital, pentru o investigație medicală, apoi va fi transportat la Poliția Municipală. Cumnatul său este nimeni altul decât Sebastian Stanciu, cel care s-a urcat pe aceeași clădire în decembrie 2016, după o ceartă cu iubita.

Autoritățile au intrat în alertă în această dimineață, după ce un bărbat s-a urcat pe clădirea abandonată din centrul municipiului și amenință că se aruncă în gol. Este acolo de mai bine de două ore. Se numește Cristian Dinescu, are 36 de ani și este din Câmpina.

Din primele informații reiese că bărbatul este supărat pe iubita lui, cu care s-ar fi certat în timpul nopții din motive necunoscute, deocamdată. A plecat de acasă și este foarte posibil ca înainte de a urca pe clădire să fi consumat băuturi alcoolice. Amenință că se sinucide și nu vrea să stea de vorbă cu nimeni, nici din familie, nici din rândul autorităților. La fața locului se află echipaje de la Poliția Municipală, Poliția Locală, ISU și Ambulanță. Traficul rutier în zonă este blocat, iar accesul pietonilor este restricționat. Vom reveni. 

Vă reamintim că un caz similar a avut loc în luna decembrie a anului trecut, când un alt bărbat s-a urcat pe clădirea de la Eric amenințând că se sinucide. Polițiștii și fratele său au reușit să-l convingă să coboare și totul s-a terminat cu bine.

12046 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • La fel 24.01.2017 14:28 De plictiseala fac astia salturi fara parasuta :)))

Social

1229 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

600 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

996 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

874 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.