32 de computere noi pentru Laboratorul de informatică de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu"

Social (Categoria articolului)

Conducerea Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina intenționează să achiziționeze 32 de calculatoare cu toate componentele aferente pentru utilarea unui laborator de informatică. De asemenea, pe lângă aceste calculatoare, se dorește cumpărarea a 15 videoproiectoare pentru dotarea sălilor de clasă care nu dispun de echipamente multimedia.

Pentru aceste achiziții vor fi utilizați banii rămași necheltuiți la capitolul reparații. Conducerea liceului a solicitat Consiliului Local Câmpina redistribuirea sumei de 102.000 lei de la reparații curente la dotări, astfel încât să poată fi cumpărate obiectele menționate. Consiliul Local a aprobat solicitarea în cadrul rectificării bugetare de la începutul acestei săptămâni.

4192 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1437 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

689 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

83 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

331 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.