Șefi (relativ) noi la compartimentele de Buget - Finanțe și Achiziții Publice din cadrul Primăriei Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Două concursuri de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice importante din Primăria Câmpina s-au finalizat luna aceasta. Este vorba despre funcția de șef al Serviciului de Achiziții Publice și Programe de Finanțare și cea de șef al Serviciului de Buget, Finanțe și Contabilitate. Concursul pentru prima funcție a fost câștigat de Mihaela Ionete, consilier superior în cadrul compartimentului respectiv, iar concursul pentru cea de-a doua funcție a fost câștigat de Loredana Pulez, care era șef interimar.

Postul de șef al Serviciului de Achiziții Publice și Programe de Finanțare este vacant din decembrie 2017, când Bianca Baltac, care deținea această funcție, s-a transferat la Poliția Locală, ca șefă la Ordine Publică. În vara acestui an (iunie-iulie), Primăria a organizat concurs de recrutare, la care s-au înscris două persoane - Mihaela Ionete și Adrian Gligor, o persoană din afara instituției, care nu s-a mai prezentat apoi la probele propriu-zise. Mihaela Ionete a obținut 86,50 puncte la proba scrisă, 91,40 puncte la interviu și a fost declarată admisă cu un total de 177,90 puncte.
Trebuie menționat faptul că, la acest concurs, candidații trebuiau să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în unui din următoarele domenii de licenţă: ştiinţa mediului, ingineria instalaţiilor, inginerie mecanică, management; să fie absolvenţi de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor, precum și minim 2 ani vechime în specialitatea studiilor. Am făcut această precizare pentru că, vă reamintim, în aprilie 2016, când Bianca Baltac, fosta consilieră personală a primarului Horia Tiseanu, a dat concurs pentru a ocupa postul de șef la Achiziții Publice, condițiile de participare erau altele. Candidații trebuiau să fie absolvenți de studii superioare de lungă durată cu specializarea management, managementul dezvoltării rurale durabile și studii europene absolvite cu diplomă de licență. Era doar o constatare...

Loredana Pulez (Rugină) este șef al Serviciului 
de Buget, Finanțe și Contabilitate din aprilie 2017, fiind numită interimar în funcție prin dispoziție a primarului. Primăria Câmpina avea șase luni la dispoziție să organizeze concurs pentru ocuparea definitivă a postului, lucru pe care nu l-a făcut, iar Loredana Pulez a revenit la funcția ocupată inițial, de consilier în cadrul serviciului respectiv, cu atribuții de coordonator. Concursul a fost organizat acum, în iulie 2018, Loredana Pulez a fost singurul candidat, a obținut 77 puncte la proba scrisă și 82 puncte la interviu și a fost declarată admisă cu un total de 159 puncte, conform informațiilor prezentate pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP).

3376 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

451 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

184 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

194 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

428 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.