O bătaie între mai mulţi romi, la Mărginenii de Jos, s-a soldat cu moartea unui tânăr de 25 de ani

Social (Categoria articolului)

În noaptea de sâmbătă spre duminică, şase tineri din Mărginenii de Jos, sat aparţinând comunei Filipeştii de Târg, s-au întâlnit la un grătar. Udat din belşug cu alcool, "grătarul" a degenerat într-o ceartă şi apoi într-o bătaie în toată regula. Doi tineri au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgență Ploieşti, iar unul dintre ei, în vârstă de 25 de ani, a murit în noaptea de duminică spre luni, în urma loviturii puternice pe care a primit-o în cap cu o lopată.

Probabil că nu s-ar fi aflat nimic despre bătaia de la Mărginenii de Jos dacă o femeie nu ar fi anunţat duminică, la ora 15.15, la 112, că nepotul ei a fost lovit cu o lopată în cap şi se află în spital. Poliţia a deschis imediat o anchetă. "Au fost demarate cercetări preliminare în urma apelului la 112 şi s-a reuşit într-un  timp destul de scurt identificarea celor şase bărbați prezenţi la acest incident, ei fiind toţi din localitate şi având vârste cuprinse între 23 şi 44 ani. Încadrarea iniţială a fost de încăierare, dar după ce în noaptea de duminică spre luni, la ora 1.15, bărbatul în vârstă de 25 de ani, internat la Spitalul Judeţean, a decedat, încadrarea s-a schimbat în încăierare soldată cu moartea victimei", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Raluca Brezeanu.
Expertiza medico-legală a stabilit că decesul tânărului a survenit în urma leziunilor posibil provocate cu un obiect dur. De asemenea, un alt tânăr, în vârstă de 31 de ani, se află internat la Spitalul Judeţean de Urgență Ploieşti cu leziuni la şold. Au fost efectuate deja mai multe audieri, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, care până acum a decis că nu se impune luarea vreunei măsuri preventive, chiar dacă un om a murit.

11206 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alexandra 10.10.2018 14:35 Pe naiba la gratar la barbut la bar nu grătar
  • Madalina 10.10.2018 14:37 Erau la barbut la un bar nu la gratar pacat de baiatul care a murit nu de ei care au banii si polița nu face dreptate
  • Cristina 10.10.2018 22:05 Așa se întâmplă în Romania, legea e făcută pentru proști și săraci, cei care au bani nu contează au bani, au pile și scăpa basma curată...dar Dumnezeu are grija de toți în parte, asta e Divinitatea.
  • Mitica 11.10.2018 12:09 Domna raluca sefa poltiei prahova de ce nu dati dosaru la DNA sau mai departe lasati criminali liberi pe strada si un om care vinde pe la colturi zarzavat il arestati si criminali i lasati liberi osa merg cu cazu lu baiatu asta pina la Bruxel pentru ca nu faceti nk poltia romana sti decat sa loati mita cum e posibil sa omoare un om si sa i lasati liberi pe strada dar vati candit ca poate sa mai omore si pe alti si asa politia nu i aresteza dar unde sunte in mexic sa omor pe cn vrem ca avem bani si releati la poltite domna raluca
  • Bondaret Alexandru Nicolae 11.10.2018 19:13 EU IL CUNOSC PE MORT (NICU),DAR NU STIU CU CARE S-AU BATUT PENTRU CA SUNT DIN ACELEASI SAT,MARGINEII DE JOS,COMUNA FILIPESTII DE TARG ,JUDETUL PRAHOVA SI MOTIVUL! DUMNEZEU SA-L IERTE,MI-A FOST COLEG DE CLASA,PRIETEN ATAT CAT SI SATEAN! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA! IMI PARE FOARTE ,FOARTE,FOARTE,FOARTE RAU,DE EL! NU POT SA VORBESC ´´PROSTII´´ CARE AU FOST PROBLEMA INTRE EI! 😭😭😭😭
  • Ioana 13.10.2018 00:32 Madalina dece zici de ceii ce au banii sa fim sinceri tot oamenii sunt. Dar satul acela a fost o problema si va fi in continuare lucrurile astea urate nu se vor termina acuma ....
  • Dutan 13.10.2018 03:25 Eu astept de 3 ani sa ii aresteze pe criminali lu tata care la omorat in fata curti in masina si nu se intampla nimic . Oameni sa comporta ca si cum nimic nu sa intamplat

Social

1102 vizualizari
13 nov. 2018 18:54

Câmpina, România 100, la final. La mulți ani și sărbători fericite!

Am ajuns la final cu serialul nostru prin care v-am prezentat imagini din Câmpina de ieri și Câmpina de astăzi. A fost o experiență interesantă pentru noi și, având în vedere numeroasele mesaje și comentarii primite, suntem convinși că v-a plăcut acest serial dedicat tuturor câmpinenilor, de acasă și de pretutindeni, în Anul Centenarului.

8789 vizualizari
13 nov. 2018 17:50

Vrem să dăruim Câmpinei un album cu serialul "Câmpina, România 100". Cine dorește să susțină acest demers?

1 comentarii

Serialul nostru "Câmpina, România 100", cu imagini din Câmpina de ieri și de azi, se bucură de mare succes în rândul cititorilor noștri și nu puțini sunt cei care ne-au sugerat să realizăm un album cu toate cele 100 de episoade ale acestui serial. O idee frumoasă, un proiect la care ne-am gândit și noi, dar pe care nu-l putem pune în practică singuri. Avem nevoie de sprijinul câmpinenilor, fie ei persoane fizice sau agenți economici.  

Alte stiri recente

1 vizualizari
13 nov. 2018 21:02

Centrul Câmpinei - clădiri și spații care fac municipiul de rușine

În ultima vreme v-am prezentat numeroase imagini cu Câmpina de altădată, cu orașul acesta fermecător mai ales în perioda interbelică. Am văzut cu toții ce clădiri minunate erau în zona centrală a localității și nu numai. Clădiri care astăzi nu mai există decât în fotografii vechi și poate în amintirile unor câmpineni. Pornind de la această idee, a modului în care arăta odată centrul localității, am decis să facem o scurtă plimbare pe bulevardul central, de la Notariate până la Poșta Mică, să vedem cum avem grijă astăzi de orașul devenit municipiu.

1180 vizualizari
13 nov. 2018 19:43

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 13 noiembrie 2018

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Cmpina, telefon 0244.376.001.