O bătaie între mai mulţi romi, la Mărginenii de Jos, s-a soldat cu moartea unui tânăr de 25 de ani

Social (Categoria articolului)

În noaptea de sâmbătă spre duminică, şase tineri din Mărginenii de Jos, sat aparţinând comunei Filipeştii de Târg, s-au întâlnit la un grătar. Udat din belşug cu alcool, "grătarul" a degenerat într-o ceartă şi apoi într-o bătaie în toată regula. Doi tineri au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgență Ploieşti, iar unul dintre ei, în vârstă de 25 de ani, a murit în noaptea de duminică spre luni, în urma loviturii puternice pe care a primit-o în cap cu o lopată.

Probabil că nu s-ar fi aflat nimic despre bătaia de la Mărginenii de Jos dacă o femeie nu ar fi anunţat duminică, la ora 15.15, la 112, că nepotul ei a fost lovit cu o lopată în cap şi se află în spital. Poliţia a deschis imediat o anchetă. "Au fost demarate cercetări preliminare în urma apelului la 112 şi s-a reuşit într-un  timp destul de scurt identificarea celor şase bărbați prezenţi la acest incident, ei fiind toţi din localitate şi având vârste cuprinse între 23 şi 44 ani. Încadrarea iniţială a fost de încăierare, dar după ce în noaptea de duminică spre luni, la ora 1.15, bărbatul în vârstă de 25 de ani, internat la Spitalul Judeţean, a decedat, încadrarea s-a schimbat în încăierare soldată cu moartea victimei", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Raluca Brezeanu.
Expertiza medico-legală a stabilit că decesul tânărului a survenit în urma leziunilor posibil provocate cu un obiect dur. De asemenea, un alt tânăr, în vârstă de 31 de ani, se află internat la Spitalul Judeţean de Urgență Ploieşti cu leziuni la şold. Au fost efectuate deja mai multe audieri, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, care până acum a decis că nu se impune luarea vreunei măsuri preventive, chiar dacă un om a murit.

11061 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alexandra 10.10.2018 14:35 Pe naiba la gratar la barbut la bar nu grătar
  • Madalina 10.10.2018 14:37 Erau la barbut la un bar nu la gratar pacat de baiatul care a murit nu de ei care au banii si polița nu face dreptate
  • Cristina 10.10.2018 22:05 Așa se întâmplă în Romania, legea e făcută pentru proști și săraci, cei care au bani nu contează au bani, au pile și scăpa basma curată...dar Dumnezeu are grija de toți în parte, asta e Divinitatea.
  • Mitica 11.10.2018 12:09 Domna raluca sefa poltiei prahova de ce nu dati dosaru la DNA sau mai departe lasati criminali liberi pe strada si un om care vinde pe la colturi zarzavat il arestati si criminali i lasati liberi osa merg cu cazu lu baiatu asta pina la Bruxel pentru ca nu faceti nk poltia romana sti decat sa loati mita cum e posibil sa omoare un om si sa i lasati liberi pe strada dar vati candit ca poate sa mai omore si pe alti si asa politia nu i aresteza dar unde sunte in mexic sa omor pe cn vrem ca avem bani si releati la poltite domna raluca
  • Bondaret Alexandru Nicolae 11.10.2018 19:13 EU IL CUNOSC PE MORT (NICU),DAR NU STIU CU CARE S-AU BATUT PENTRU CA SUNT DIN ACELEASI SAT,MARGINEII DE JOS,COMUNA FILIPESTII DE TARG ,JUDETUL PRAHOVA SI MOTIVUL! DUMNEZEU SA-L IERTE,MI-A FOST COLEG DE CLASA,PRIETEN ATAT CAT SI SATEAN! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA! IMI PARE FOARTE ,FOARTE,FOARTE,FOARTE RAU,DE EL! NU POT SA VORBESC ´´PROSTII´´ CARE AU FOST PROBLEMA INTRE EI! 😭😭😭😭
  • Ioana 13.10.2018 00:32 Madalina dece zici de ceii ce au banii sa fim sinceri tot oamenii sunt. Dar satul acela a fost o problema si va fi in continuare lucrurile astea urate nu se vor termina acuma ....
  • Dutan 13.10.2018 03:25 Eu astept de 3 ani sa ii aresteze pe criminali lu tata care la omorat in fata curti in masina si nu se intampla nimic . Oameni sa comporta ca si cum nimic nu sa intamplat

Social

1367 vizualizari
20 oct. 2018 07:12

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Stoica Teodorescu

Stoica Teodorescu a fost un dascăl cu un talent pedagogic desăvârșit și un valoros istoric. Este autorul primei monografii a orașului nostru, în anul 1924. Chiar dacă a locuit și profesat destul de puțin timp în Câmpina, Stoica Teodorescu și-a legat numele pentru totdeauna de orașul nostru, fiind de multe ori pe nedrept ignorat ori de câte ori se face referire la istoria Câmpinei. 

4108 vizualizari
19 oct. 2018 20:09

Un nou scandal în jurul fermei mizeriei din satul Urleta, comuna Bănești, la doi pași de Câmpina

În vara acestui an, în luna august, vă prezentam situația incredibilă a unei ferme din satul Urleta, comuna Bănești, localitate aflată la doi pași de municipiul Câmpina. O mizerie de nedescris, un miros insuportabil, un "peisaj" de care localnicii și autoritățile efectiv s-au săturat, dar nu au suficiente pârghii legale pentru a rezolva problema. După mizeria de nedescris de la ferma de pe Strada Oncești, a mai apărut un scandal, o familie din Urleta reclamând că grădina i-a fost ocupată abuziv de animalele lui Liviu Mihalache, proprietarul fermei amintite.

Alte stiri recente

657 vizualizari
20 oct. 2018 13:30

Liga A Prahova, etapa a 10-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață a avut loc primul meci al etapei a 10-a din Liga A. Etapa va continua după-amiază și se va încheia mâine dimineață.

2948 vizualizari
19 oct. 2018 21:25

Drumul principal care traversează satul Urleta, din comuna Bănești, a fost asfaltat pe o lungime de 2,2 km

Locuitorii din satul Urleta din comuna Bănești au motive de bucurie, după ce săptămâna trecută a fost asfaltată strada principală, pe o lungime de 2,2 km, iar anul viitor va fi realizată canalizarea întregului sat, fără a fi afectată lucrarea de asfaltare a drumului principal.