Cinci parlamentari prahoveni s-au înscris în PRU

Politică (Categoria articolului)

PRU este, fără îndoială, partidul vedetă al ultimelor săptămâni. Toată lumea politică vorbește despre PRU, iar PRU adună parlamentar după parlamentar. Numai din județul Prahova, un senator și patru deputați s-au înscris în PRU în ultima perioadă.

Este vorba despre senatorul independent Daniel Savu (fost PSD) și deputații: Sebastian Ghiță și Ion Eparu (ambii de la PSD), Răzvan Tănase (independent în ultima perioadă, fost PPDD, fost UNPR), Sorin Teju (de la PNL, acesta chiar ieri a confirmat oficial înscrierea în PRU). Mai avem un prahovean în partidul care îl are ca simbol pe Vlad Țepeș - fostul consilier al lui Victor Ponta, Mirel Palada. Iar lista rămâne deschisă. Asistăm deja la o avalanșă de înregimentări în Partidul România Unită (înființat în august 2014 și condus de deputatul Bogdan Diaconu), avalanșă care va continua în mod cert, mai ales în perspectiva alegerilor parlamentare din decembrie.

6051 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1115 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

3 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1562 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

996 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

874 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.