A fost inaugurat Corpul C2 al Pieței Centrale Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Investiția a costat 2,5 milioane lei (fără TVA) și a fost finanțată integral din bugetul Serviciului Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale.

Construcția corpului C2 al Pieței Centrale a început în octombrie 2015, lucrările fiind executate de societatea Bau Stark SRL București (fostă SC Tahoma Bautrupp SRL, denumirea pe care o avea la momentul câștigării licitației). Recepția tehnică a investiției a avut loc anul acesta, pe 25 octombrie, cu o oarecare întârziere cauzată atât de constructor, dar și de schimbarea legislației privind securitatea la incendii, după cum ne-a precizat Marian Nistor, directorul Pieței Centrale Câmpina. De altfel, pentru finalizarea cu întârziere a lucrărilor, firma executantă a fost penalizată cu aproximativ 50.000 lei. Corpul C2 are parter și un etaj, întregul spațiu fiind destinat activităților comerciale. La parter funcționează deja o farmacie și o cofetărie, iar pentru închirierea spațiilor de la etaj urmează să fie organizată o licitație publică la finalul acestei luni. 
Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale este singura instituție din subordinea administrației locale care se auto-finanțează, adică nu primește bani de la bugetul local. Din veniturile proprii încasate în decursul ultimilor ani a fost posibilă și finanțarea integrală a construcției corpului C2.
Astăzi, la mica inaugurare organizată la Piața Centrală (făcută discret, fără panglici, protocol și dansuri populare, ci doar pentru a marca finalizarea investiției) au participat primarul Horia Tiseanu, viceprimarul Adrian Pițigoi, consilierii locali Monica Clinciu și Viorel Bondoc, consilierii personali ai primarului - Ioana Bumbăcea și Marian Dulă.

6531 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nic 09.11.2017 18:28 Bravo, Mariane!

Actualitate

314 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

448 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

36 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

777 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.