Protocolul de Ziua Romilor, plătit din banii câmpinenilor

Actualitate (Categoria articolului)

6.000 lei s-au alocat de la bugetul Câmpinei pentru organizarea, în premieră locală, a Zilei Internaționale a Romilor. În anul electoral 2016, primarul Horia Tiseanu a dorit să le ofere romilor o petrecere de neuitat. Romii de rând s-au distrat în parcarea din spatele Casei Tineretului. Liderii lor, cu familii și prieteni, au avut parte de o masă festivă, în interiorul Casei Tineretului. Invitați de onoare, primarul și câțiva consilieri locali.

Zilele acestea, organizatorii petrecerii din 8 aprilie au trimis Primăriei Câmpina documentele pentru decont. Și astfel am aflat că inclusiv protocolul de la Ziua Romilor este plătit de la bugetul local, din banii câmpinenilor. Protocol pentru aproape 60 de persoane, printre care se numără, evident, primarul Horia Tiseanu, dar și câțiva consilieri locali, unul dintre ei fiind Florin Frățilă. Numele lor apare clar pe lista pe care organizatorii au anexat-o la cheltuielile de Ziua Romilor, acele cheltuieli plătite din bani publici. Și nu putem să nu ne amintim una dintre primele declarații făcute de Florin Frățilă, președintele Comisiei de Cultură a CL Câmpina, în 2012, imediat după ce a devenit consilier local: "Am decapitat chiolhanurile pe bani publici, pe care le făceați voi, pedeliștii, când erați la putere! Acum gata, s-a terminat cu chiolhanurile pe la diverse evenimente!" Realitatea este, însă, alta...

4929 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rromel 22.04.2016 22:16 Niste imbuibati care nu se mai satura! Si mai vor!
  • tzigana 23.04.2016 18:24 Wowww! Cred ca asta l-a durat tare pe publicistul ... Fratila!
  • maria 24.04.2016 18:44 E revoltator ce se intampla.Chiar in acest hal au ajuns sa-si bata joc de banii Municipiului Campina.Vad ca ne cred fraieri si daca Campinenii sunt indiferenti o sa ajungem din ce in ce mai rau.A inceput sa-mi fie rusine ca traiesc in acest oras.Chiar nimeni nu se implica sa sesizeze cum se arunca banii bugetului nostru pe toate prostiile?
  • Petre S. 25.04.2016 20:31 Nu-i e rusine acestui primar tiseanu ? Chiar atat de oportunist e ? Pai cum vine asta ? Dupa ce ca a dat bani romilor ca sa faca tigania care au facut-o in spate la casa stiintei, le-a mai facut cinste si cu o petrecere de neuitat ? Pai ce merite aveau acesti cetateni romi sa se-mbuibe pe banii contribuabililor ? Oare cum se va uita acest tiseanu in ochii salariatilor din primarie, cand stie foarte bine ca aia mor de foame, iar el face chiolhanuri cu tiganii ? De ce nu a facut acest tiseanu o petrecere de Pasti pentru subordonatii din primarie, impreuna cu familiile acestora, petrecere gratis, in loc sa-i cinsteasca pe acesti romi ? Aia muncesc ca prostii si duc tot greul din primarie si el .... RUSINE ! ....
  • Tiganiada 26.04.2016 21:54 Frumos e ca l-am vazut si pe tovarasul Candea pe acolo.. :))

Actualitate

159 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1083 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

61 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

945 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.