Caz incredibil la Mărgineni. Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, apoi a încercat să se sinucidă

Actualitate (Categoria articolului)

În această dimineață, la Mărginenii de Jos, un sat aparținând comunei Filipeștii de Târg, a avut loc o crimă oribilă, urmată de încercarea de sinucidere a autorului.

Din motive încă necunoscute, un bărbat de 47 ani, de etnie rromă, și-a înjunghiat mortal soția, în vârstă de 44 ani, lovind-o în mod repetat cu un cuțit în zona gâtului. Multiplele plăgi înjunghiate i-au provocat femeii moartea rapidă. Apoi, bărbatul a încercat să se sinucidă, producându-și o plagă înjunghiată abdominală, cu eviscerație. Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanței Prahova, la sosirea celor două echipaje de la SAJ, care au intervenit la fața locului, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic, iar bărbatul era stabil hemodinamic, dar sângera la nivelul plăgii abdominale. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, aflându-se sub paza polițiștilor, care au demarat deja o anchetă în acest caz cutremurător. 

(Foto cu caracter ilustrativ)

13242 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1939 vizualizari
20 sep. 2018 19:48

Primarul Horia Tiseanu: „Trebuie să ne luăm adio de la vreun teren de la Jandarmerie!”

La sediul Primăriei Câmpina a avut loc miercuri o întâlnire a reprezentanților administrației locale, tema fiind găsirea unei locații potrivite pentru construirea unei săli de sport. În cadrul acestei întâlniri despre care noi am scris AICI, primarul Horia Tiseanu a făcut o afirmație categorică legată de posibilitatea ca administrația câmpineană să obțină vreun teren de la fosta unitate de jandarmi, situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

2074 vizualizari
20 sep. 2018 19:12

Marș cu biciclete, role și trotinete. Elevii Şcolii Centrale Câmpina vor marca, astfel, "Săptămâna Europeană a Mobilităţii"

În perioada 16-22 septembrie se sărbătorește "Săptămâna Europeană a Mobilităţii". Este vorba, de fapt, despre o campanie europeană de promovare a formelor alternative de transport ecologic, de reliefare a faptului că mobilitatea sporește calitatea vieții în mediul urban, reducând poluarea. Elevii Școlii Gimnaziale Centrale din Câmpina vor organiza vineri, 21 septembrie, o acțiune dedicată mobilității.

Alte stiri recente

1830 vizualizari
20 sep. 2018 22:08

"Insta Cafe", locul din Câmpina unde poţi să savurezi o cafea într-un cadru natural de poveste

Bulevardul Culturii, din Câmpina, a fost dintotdeauna locul preferat de promenadă al localnicilor, indiferent de anotimp. În Anul Centenar, doi tineri întreprinzători, Eduard Pîslaru şi Nathaniel Geană, au decis să redea unui colţişor din bulevard strălucirea de altădată. Aşa a apărut "Insta Cafe".

1356 vizualizari
20 sep. 2018 20:37

Câmpina, România 100. Pasajul de la Ceas, aşa cum arăta prin anii '70 şi azi

Pasajul de la Ceas, din zilele noastre, este - fără îndoială - kilometrul 0 al Câmpinei. De-a lungul acestui serial am prezentat în mai multe episoade diverse instantanee din zona care astăzi este cunoscută sub numele de Pasajul de la Ceas. Imaginea de arhivă din acest episod este ceva mai nouă, nu are decât ceva mai mult de 40 de ani, fiind realizată la sfârşitul anilor '70.