Caz incredibil la Mărgineni. Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, apoi a încercat să se sinucidă

Actualitate (Categoria articolului)

În această dimineață, la Mărginenii de Jos, un sat aparținând comunei Filipeștii de Târg, a avut loc o crimă oribilă, urmată de încercarea de sinucidere a autorului.

Din motive încă necunoscute, un bărbat de 47 ani, de etnie rromă, și-a înjunghiat mortal soția, în vârstă de 44 ani, lovind-o în mod repetat cu un cuțit în zona gâtului. Multiplele plăgi înjunghiate i-au provocat femeii moartea rapidă. Apoi, bărbatul a încercat să se sinucidă, producându-și o plagă înjunghiată abdominală, cu eviscerație. Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanței Prahova, la sosirea celor două echipaje de la SAJ, care au intervenit la fața locului, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic, iar bărbatul era stabil hemodinamic, dar sângera la nivelul plăgii abdominale. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, aflându-se sub paza polițiștilor, care au demarat deja o anchetă în acest caz cutremurător. 

(Foto cu caracter ilustrativ)

12890 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2378 vizualizari
17 iul. 2018 21:12

Pasajul de la Ceas va fi spart pentru înlocuirea și izolarea corespunzătoare a instalației de iluminat pavimental

1 comentarii

De câteva săptămâni bune, în Pasajul de la Ceas, din centrul municipiului Câmpina, trecătorii sunt avertizați să nu atingă acele casete existente în pavaj pentru că există "Pericol de electrocutare!". Iar asta se întâmplă într-o zonă unde aproape tot timpul sunt copii la joacă. Situația durează de ceva timp, iar câmpinenii se întreabă, pe bună dreptate, care este problema. Ei bine, problema este că s-a produs în dese rânduri câte un scurt-circuit din cauza instalației de 220V încastrată direct în beton și neizolată corespunzător.

2031 vizualizari
17 iul. 2018 20:45

Probleme cu iluminatul la Parcul Durbac. Recepția finală a fost amânată cu o săptămână

O comisie formată din reprezentanți ai Primăriei Câmpina, ai firmei executante, proiectantului și dirigintelui de șantier a mers astăzi la Parcul Durbac din Cartierul Câmpinița pentru recepția finală a investiției. Recepția finală a unei lucrări se realizează atunci când se termină perioada de garanție, iar în cazul Parcului Durbac această perioadă a fost de doi ani.

Alte stiri recente

1076 vizualizari
18 iul. 2018 08:14

Locuri de muncă vacante în Câmpina şi împrejurimi la 17 iulie 2018

Informaţiile sunt furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova. Detalii puteţi obţine de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2086 vizualizari
16 iul. 2018 19:45

Au început înscrierile pentru Festivalul Tineretului - Câmpina 2018, organizat de Fundația Zamolxes

La 15 iulie s-a dat startul înscrierilor la cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Tineretului, un concurs de muzică, teatru și dans, cu premii în bani, destinat elevilor de la școlile câmpinene. Evenimentul este organizat de Fundația Zamolxes și susținut financiar de administrația locală, finanțarea de 20.000 lei fiind acordată în baza Legii 350/2005.