Caz incredibil la Mărgineni. Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, apoi a încercat să se sinucidă

Actualitate (Categoria articolului)

În această dimineață, la Mărginenii de Jos, un sat aparținând comunei Filipeștii de Târg, a avut loc o crimă oribilă, urmată de încercarea de sinucidere a autorului.

Din motive încă necunoscute, un bărbat de 47 ani, de etnie rromă, și-a înjunghiat mortal soția, în vârstă de 44 ani, lovind-o în mod repetat cu un cuțit în zona gâtului. Multiplele plăgi înjunghiate i-au provocat femeii moartea rapidă. Apoi, bărbatul a încercat să se sinucidă, producându-și o plagă înjunghiată abdominală, cu eviscerație. Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanței Prahova, la sosirea celor două echipaje de la SAJ, care au intervenit la fața locului, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic, iar bărbatul era stabil hemodinamic, dar sângera la nivelul plăgii abdominale. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, aflându-se sub paza polițiștilor, care au demarat deja o anchetă în acest caz cutremurător. 

(Foto cu caracter ilustrativ)

13338 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

143 vizualizari
15 nov. 2018 16:28

La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

3047 vizualizari
14 nov. 2018 13:59

Un bărbat de 34 de ani din Câmpina, autorul alertelor false cu bombă de la Ploiești

1 comentarii

Marți seara, Ploieștiul a fost în stare de alertă după ce un telefon anonim sesiza o amenințare cu bombă la magazinul Kaufland, din nordul Ploieștiului, precum și la Spitalul Județean Ploiești. Numeroase forțe de ordine, s-au deplasat în cele două locații, iar la Spitalul Județean de Urgență au venit și autorități publice, inclusiv prefectul județului - Ioana Mădălina Lupea și președintele Consiliului Județean - Bogdan Toader.

Alte stiri recente

679 vizualizari
15 nov. 2018 12:45

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Nicolae Iorga

Nicolae Iorga este, fără îndoială, una dintre cele mai mari personalități ale României din prima jumătate a secolului trecut. O personalitate care a avut multiple legături cu Câmpina.

1559 vizualizari
15 nov. 2018 12:21

Oare de ce la Câmpina aproape toate lucrările la infrastructură încep toamna?

3 comentarii

Este întrebarea multor câmpineni, mai ales conducători auto, exasperați că puținele străzi care mai erau bune au fost sparte pentru diverse lucrări, existând șanse minime ca aceste străzi să fie refăcute la un nivel acceptabil înainte de sosirea iernii.