O casă în pericol de prăbușire, la intersecția străzilor Muscel și Pomilor

Social (Categoria articolului)

În municipiul Câmpina există mai multe case degradate, lăsate de izbeliște, unele chiar în pericol de prăbușire. Sunt proprietăți private, unde nu mai locuiește nimeni. Bătrânii au murit, iar urmașii lor sunt stabiliți fie prin alte localități din țară, fie prin străinătate. O astfel de casă se află la intersecția Străzii Muscel cu Strada Pomilor, în Cartierul Muscel.

Situația este destul de delicată. Până la urmă, e o proprietate privată. Totuși, o proprietate degradată, o casă tot mai crăpată, o curte în paragină, un gard distrus, un loc unde mai sunt aruncate din când în când și gunoaie de către diverși "binevoitori". Vecinii sunt disperați (de altfel, ei ne-au și semnalat această situație), iar autoritățile nu au prea multe soluții. Îi caută pe moștenitorii foștilor proprietari pentru a-i notifica în vederea rezolvării problemei.
Sunt multe situații de acest gen în Câmpina și vi le vom prezenta pe rând în campaniei noastre "Omul sfințește locul". O campanie în care o să vă arătăm case și terenuri abandonate, garduri distruse, fațade care se dărâmă, adică lucruri mai puțin plăcute din Câmpina noastră, a tuturor. Și o să vă prezentăm și punctul de vedere al autorităților locale în privința proprietăților abandonate.

4535 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2752 vizualizari
12 apr. 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

1736 vizualizari
07 apr. 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

Alte stiri recente

0 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.

7 vizualizari
16 apr. 2024 10:58

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), campion european la karate SKDUN

La Debrecen, în Ungaria, s-au desfășurat, în perioada 12-14 aprilie 2024, Campionatul European de Karate SKDUN și Cupa Europei SKDUN. Din lotul național al României, prezent la Debrecen, au făcut parte și doi sportivi câmpineni, de la Clubul AIKO. Este vorba despre Rareș Hodoiu și Alexandru Petre, iar rezultatele lor sunt excepționale la o competiție de un asemenea nivel.