S-a încheiat recepția tehnică la lucrarea de reabilitare a Policlinicii Municipale. Inaugurarea, cam peste o săptămână

Actualitate (Categoria articolului)

Astăzi a fost semnat procesul verbal de recepție a lucrării de reabilitare a ambulatoriului integrat al Spitalului Municipal Câmpina. Lucrarea a fost finalizată în jurul datei de 20 martie, dar acum, odată cu semnarea procesului verbal, se poate spune oficial că investiția este gata. 

Într-o primă fază, inaugurarea a fost programată pentru 8 aprilie, așa cum v-am anunțat într-un articol anterior, lucru confirmat de reprezentanții Spitalului Municipal. Numai că, a fost nevoie ca mai întâi să se finalizeze recepția tehnică a lucrării, care, iată, a avut loc destul de târziu. În prezent, se montează noul mobilier și se instalează aparatura medicală în cabinete, pentru a putea fi reluată activitatea din ambulatoriu. Cel mai probabil, inaugurarea investiției va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare.
Vă reamintim, lucrările de reabilitare au costat 3,88 milioane lei (fără TVA) și au fost executate de SC General Service Grup 98 SRL București. Pe lângă reabilitare, dotarea Policlinicii cu echipamente și aparatură medicală, mobilier și echipamente IT a costat aproape 4 milioane lei (fără TVA).

5026 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Johny Bravo 11.04.2016 07:56 S-a chinuit ceva constructorul si a depasit termenul, prejudiciind bugetul local cu niste miliarde, dar asta e, au avut de lucrat si la o casa pe strada Bogdan Vasile, undeva chiar aproape de cimitir, pe un colt... Cu voia dvs, am si eu doua intrebari: cand va fi gata efectiv Policlinica, in sensul de a putea merge lumea la consultatii aici? Cine raspunde pentru miliardele cheltuite de la bugetul local din cauza intarzierii lucrarilor? Multumesc!

Actualitate

203 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

339 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

8 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

722 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.