Au deschis "Cartea umană" și au văzut cât de frumos se poate comunica față în față, fără telefoane și rețele de socializare

Social (Categoria articolului)

S-au întâlnit, au lăsat deoparte telefoanele, au vorbit direct, față în fața. S-au cunoscut unii pe alții și s-au redescoperit pe ei înșiși. Aceasta este "Cartea umană", acesta este proiectul deosebit lansat de șapte liceeni câmpineni. Un proiect de succes.

Scriam la începutul lunii august despre cei șapte liceeni din Câmpina care au lansat un proiect inedit - "Cartea umană". Un proiect prin care Alex Bejinariu Stamen, Andrei Dumitrache, Mara Andreea Găgeanu, Cosmin Găman, Sonia Ana-Maria Leoloacă, Denisa Andreea Răducu și Raluca Elena Voineag vor să combată una dintre marile probleme ale generației lor: comunicarea online, unul dintre principalele motive pentru care tinerii își pierd abilitatea de a vorbi deschis cu o persoană, față în față. O adevărată provocare și pentru ei, inițiatorii proiectului, dar și pentru ceilalți participanți.
În week-end-ul trecut a avut loc o primă sesiune a acestui proiect, o primă întâlnire a mai multor tineri care au avut curajul să deschidă "Cartea umană". S-au întâlnit, au lăsat deoparte telefoanele și au stat de vorbă. Față în față. Despre ei, despre viața lor, despre problemele lor, despre tot ce-i înconjoară. Au stat de vorbă ore bune. Și le-a plăcut. 
"
A fost o experienţă minunată, pe care cu siguranţă nu o voi uita! Un mod nou și interesant de a cunoaște oameni noi"; "A fost o experiență foarte interesanta, intrigatoare, care m-a ajutat să descopăr personalități noi și să descopăr mai multe persoane, o coordonare foarte buna, la fel și organizarea. Recomand, chiar merită dacă vrei să cunoști mai multe despre alții, dar cel mai important să cunoști mai multe despre tine însuți și cunoscându-te pe tine prin intermediul altor persoane"; "Este o modalitate de a uita cu desăvârșire de telefonul de care suntem cu toții dependenți" - sunt doar câteva dintre părerile celor prezenți la prima întâlnire organizată în cadrul proiectului "Cartea umană".
Proiectul merge mai departe. 
Toți cei care susțineți comunicarea directă, care doriți să vă implicați în acest proiect, care sunteți dispuși să acceptați provocarea lansată de cei șapte liceeni din Câmpina vă puteți înscrie în "Cartea umană" pe pagina de Facebook - CARTEA UMANĂ, sau pe WhatsApp, la numărul 0734.728.070.

(Pozele au fost preluate de pe pagina de Facebook "Cartea umană")

2973 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

690 vizualizari
15 nov. 2018 12:45

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Nicolae Iorga

Nicolae Iorga este, fără îndoială, una dintre cele mai mari personalități ale României din prima jumătate a secolului trecut. O personalitate care a avut multiple legături cu Câmpina.

1612 vizualizari
15 nov. 2018 12:21

Oare de ce la Câmpina aproape toate lucrările la infrastructură încep toamna?

3 comentarii

Este întrebarea multor câmpineni, mai ales conducători auto, exasperați că puținele străzi care mai erau bune au fost sparte pentru diverse lucrări, existând șanse minime ca aceste străzi să fie refăcute la un nivel acceptabil înainte de sosirea iernii.

Alte stiri recente

229 vizualizari
15 nov. 2018 16:28

La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

2427 vizualizari
14 nov. 2018 21:21

Centrul Medical Ozon Clinic Therapy Câmpina lansează o campanie gratuită de infiltrații cu ozon

1 comentarii

O adevărată premieră pe piața serviciilor medicale din Câmpina a fost lansată de Centrul Medical Ozon Clinic Therapy, situat pe Strada 1 Mai, nr. 31, și care, de la 1 noiembrie 2018, desfășoară o campanie gratuită de infiltrații cu ozon.