La Bruxelles, nivelul de alertă teroristă a fost ridicat la maxim

Eveniment (Categoria articolului)

Autoritățile din capitala belgiană au ridicat astăzi la maxim nivelul de alertă teroristă. "Ne temem de atacuri precum cele de la Paris!", a spus premierul belgian Charles Michel. Metroul a fost închis, iar populația a fost sfătuită să evite aglomerația din cauza "unei amenințări grave și iminente".

Decizia de ridicare la maxim a nivelului de alertă teroristă a venit la câteva ore după ce un suspect arestat în Belgia a fost pus sub acuzare pentru terorism de justiția belgiană, dovedindu-se că a avut legătură cu atentatele de la Paris, din 13 noiembrie, în urma cărora 130 de persoane și-au pierdut viața. Toate concertele și partidele de fotbal programate pentru astăzi în regiunea Bruxelles au fost anulate, iar marile centre comerciale au fost închise.

7959 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1495 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2768 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

82 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

213 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.