Apicultori din Bulgaria, Ucraina, Serbia și Republica Moldova participă la Târgul Mierii - Câmpina 2018

Eveniment (Categoria articolului)

Cea de-a XIII-a ediție a Târgului Mierii își deschide porțile vineri, 16 februarie. Evenimentul are loc la Casa Tineretului, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Ediția din acest an va avea un caracter internațional pentru că, pe lângă apicultori din întreaga țară, la Câmpina vor veni apicultori din Bulgaria, Ucraina, Serbia și Republica Moldova (de la Cimișlia, localitate înfrățită cu municipiul Câmpina).

Deschiderea oficială va avea loc mâine, la ora 11.00, dar standurile vor fi pregătite pentru vizitatori încă de dimineață. La ora 12.00 va avea loc concursul deja tradițional "Cel mai bun degustător de miere", iar seara va fi organizat "Balul stuparilor și... stupărițelor" pentru toți apicultorii prezenți la manifestare. Sâmbătă dimineață, la ora 9.00, va avea loc un nou concurs - "Cea mai bună miere", iar de la ora 11.00 în program sunt incluse un simpozion și o întâlnire cu președintele Asociației crescătorilor de mătci din Ucraina. Târgul va fi deschis în fiecare zi din week-end de la 8.00 la 18.00, iar mascota târgului, Albinuța Nina, va fi prezentă permanent printre vizitatori, pentru a le oferi copiilor doze cu miere.
Târgul de miere, utilaje și echipamente apicole are loc în perioada 16-18 februarie și este organizat de Asociația Apicolă "Valea Prahovei" în parteneriat cu Primăria Câmpina, Consiliul Local și Casa Tineretului.

4849 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • campineanu 15.02.2018 19:59 Tara arde...baba se chiaptana...de banii cheltuiti cu atata miere mai bine se asfalta un pic din calea doftanei.
  • Admin 16.02.2018 10:44 Cu 25.000 lei cât s-a alocat de la bugetul local pentru Târgul Mierii, nu se asfalta nici jumătate de km din Calea Doftanei. Eventual un petec de asfalt.

Eveniment

1473 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2765 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

13 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Gropa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

467 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

1 comentarii

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.