Atenție! Casieria Electrica din Câmpina s-a mutat de pe Bulevardul Culturii pe Strada Castanilor

Actualitate (Categoria articolului)

Sediul din Câmpina al societății Electrica Muntenia Nord, cel situat pe Bulevardul Culturii, a fost închis în urmă cu câteva zile. Casieria s-a mutat pe Strada Castanilor, nr. 13, în Corpul F al Liceului Tehnologic Energetic.

Aici, pe Castanilor, factura poate fi plătită cu cardul sau la cele două terminale Rompay care sunt instalate în hol. De altfel, în curând, casieriile Electrica Muntenia Nord, cele clasice, cu plata facturii la ghișeu, vor dispărea complet, iar în locul lor vom avea aceste aparate de plată automată numite terminale Rompay. Sunt relativ ușor de folosit. Înregistrarea plății se face prin scanarea codului de bare de pe factură sau prin tastarea așa-numitului cod ENELTEL, care se află în chenarul din dreapta sus al facturii. Terminalul Rompay nu oferă rest, dar înregistrează ca plată efectuată întrega sumă introdusă în aparat. Pentru unele persoane, în special cele în vârstă, va fi puțin mai complicat la început. Vă reamintim că facturile emise de Electrica pot fi plătite și la unele bănci, precum și în magazinele care au afișată siglele Pay Point sau Payzone.

În privința sediului Electrica de pe Bulevardul Culturii, din informațiile noastre spațiul va fi renovat în următoarea perioadă, dar deocamdată nu știm ce destinație va avea. Cert este că acest imobil este proprietatea societății Electrica Muntenia Nord, iar spațiul de pe Castanilor este închiriat.

17542 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mircea beldian 30.01.2017 12:12 Sigur il va revendica cineva...doar e un edificiu mult ravnit!

Actualitate

2207 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

342 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

126 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

489 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: