Constructorul care modernizează Parcul de la Soldat, certat pentru ritmul lent al lucrărilor

Actualitate (Categoria articolului)

Reprezentanții Primăriei Câmpina au avut recent o nouă discuție ceva mai aprinsă cu constructorul care se ocupă de reabilitarea Pacului de la Soldat, din cauza ritmului de lucru nu tocmai satisfăcător. Este vorba despre firma Construct Edil SRL din Câmpineanca, județul Vrancea, câștigătoarea licitației pentru modernizarea parcului.

Lucrările au început pe 24 aprilie 2018 și au termen de finalizare 24 august 2018, dar ritmul acestor lucrări a lăsat mult de dorit. "În ultima vreme au mai intensificat ritmul lucrărilor, după ce, împreună cu domnul primar, am avut o nouă discuție foarte serioasă cu constructorul. I-am cerut să tripleze numărul de muncitori și să lucreze în paralel atât la partea de betoane, cât și la partea de instalații. Noi înțelegem că au fost și zile ploioase, când nu s-a putut lucra, dar înainte de asta s-a mers mult prea lent. Sperăm ca până la urmă să se încadreze în termenul stabilit prin contract", a declarat viceprimarul Adrian Pițigoi. (video)
Modernizarea Parcului de la Soldat este una dintre puținele investiții importante care se desfășoară în Câmpina și că reamintim că valoarea contractului pentru executarea lucrărilor este de 1,12 milioane lei fără TVA, adică aproape 250.000 euro.

4299 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Pompiliu Andrei 16.07.2018 10:34 Mai mult ca sigur se vor incadra in termen,vor lucra si noaptea pentru ca nu ploua.HA-HA-HA
  • Marius 18.07.2018 19:16 Fooooarte interesant! Ce sa intelegem noi de aici?! Ca dupa ce a certat firma din Vrancea la sedinta la care Tiseanu a absentat, acum e totul bine si frumos, doar i-au certat putin si gata! Ce penibil!

Actualitate

754 vizualizari
20 aug. 2018 17:37

Tânăra ciclistă Daria Duca, printre câștigătorii programului de promovare a tinerelor talente derulat de MOL și Fundația pentru Comunitate

Câmpineanca Daria Ioana Duca are 15 ani și este legitimată la BikeXpert Racing Team București, unde îl are ca antrenor pe Răzvan Jugănaru. Este un copil serios, perseverent și care muncește foarte mult. Toate acestea și pasiunea fără limite pentru ciclism i-au adus rezultate extraordinare, Daria câștigând în ultimii ani numeroase competiții și obținând mai multe titluri de campioană națională. De altfel, Daria Duca este și componentă a lotului național de ciclism. Acum, sportiva din Câmpina a obținut o sponsorizare pentru activitatea sa, după ce proiectul depus de ea a fost declarat câștigător în cadrul programului de promovare a tinerelor talente derulat de MOL România și Fundația pentru Comunitate.

2084 vizualizari
20 aug. 2018 16:22

Poliția Locală Câmpina a depistat un minor care furase un BMW și se plimba cu el pe străzile municipiului

Agenții Poliției Locale Câmpina au sesizat că un autoturism marca BMW circula pe Strada Maramureș, pe un sector de drum unde accesul era interzis. Conducătorul autoturismului a fost somat să oprească, moment în care acesta a accelerat, îndreptându-se spre Strada Sondei. Agenții Poliției Locale au pornit în urmărirea mașinii, reușind să o oprească pe Strada Victoriei, unde au avut parte de o mare surpriză.

Alte stiri recente

3198 vizualizari
19 aug. 2018 19:37

Câmpina, România 100. Casa Solară, ieri și astăzi

În anul 1974, pe Strada I.H. Rădulescu din Câmpina, la baza dealului Muscel, au fost construite două case solare, din ordinul Elenei Ceaușescu. A fost aleasă Câmpina deoarece era considerată a doua zonă din țară ca număr de zile însorite din an, după Constanța, dar spre deosebire de această localitate, Câmpina era ferită de vânturile puternice care afectau litoralul.

3448 vizualizari
19 aug. 2018 12:52

Liga A Prahova, etapa 1. Rezultate

Sâmbătă după-amiază au avut loc primele meciuri din runda inaugurală a unei noi ediţii a Ligii A Prahova. Etapa s-a încheiat duminică dimineaţă, atunci când au avut loc ultimele patru jocuri ale rundei.