O parte din gardul de beton de la fosta moară din Câmpina s-a prăbușit pe trotuar și carosabil

Actualitate (Categoria articolului)

Fosta moară este situată la intersecția străzilor Calea Doftanei și Târgu Mureș. Duminică noapte, o parte din gardul de beton de pe Strada Târgu Mureș s-a prăbușit pe trotuar, iar bucăți din el au ajuns și pe carosabil, fiind îndepărtate a doua zi de locuitorii din zonă.

Fosta moară este o clădire impunătoare, dar aflată acum într-un stadiu avansat de degradare. Clădirea și terenul aferent, destul de mare și acesta, aparțin acum unei persoane private care tot încearcă să vândă proprietatea, dar nu o cumpără nimeni. Spațiul din curte a fost închiriat pentru diverse activități, gunoiul s-a tot strâns, vegetația a crescut, iar gardul s-a tot măcinat de-a lungul timpului. Acum a cedat de tot și s-a prăbușit. Este rândul administrației locale să intervină, există reglementări aprobate de Consiliul Local, există Poliție Locală, se pot aplica avertismente și sancțiuni contravenționale. Gardul a căzut pe domeniul public, s-a prăbușit peste trotuar și probabil că ar trebui să ne declarăm mulțumiți că acest lucru s-a întâmplat noaptea, când nu trecea nimeni prin zonă. Și nu a căzut tot gardul, mai sunt porțiuni degradate, care reprezintă un real pericol.
Despre situația acestei proprietăți noi am scris în primăvara acestui an, în cadrul campaniei "Omul sfințește locul" și am atras atunci atenția că inclusiv clădirea reprezintă un pericol având în vedere starea de degradare în care se află.

4265 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • victor 12.09.2017 21:59 Fosta moara este o cocina. Este focar de infectie si pericol pentru cetateni. Ce ne facem domnilor? Unde vom ajunge asa?? Masuri..sa se ia masuri

Actualitate

448 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

182 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

190 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

428 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.