PSD Prahova merge pe mâna lui Dragnea

Politică (Categoria articolului)

În plenul Parlamentului va fi citită astăzi moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Grindeanu, moțiune depusă de PSD, practic, împotriva propriului Guvern în urma scandalului fără precedent din partidul de aflat la putere. Mai bine spus, în urmă războiului total dintre premierul Sorin Grindeanu și liderul PSD, Liviu Dragnea. Potrivit unui comunicat de presă remis de PSD Prahova, parlamentarii prahoveni vor participa la ședință și vor susține moțiunea.

"Suntem într-o situație neplăcută, deloc confortabilă pentru actul politic, dar mai ales pentru actul de guvernare. Așa că este foarte important mesajul pe care îl transmitem electoratului nostru. PSD este un partid responsabil, noi activăm ca o echipă, lumea ne-a votat ca partid și nu uninominal. Nu stricăm echipa și ne susținem liderii pentru a respecta ce-am promis în decembrie 2016", este mesajul președintelui PSD Prahova, Bogdan Toader (foto). În comunicat se mai precizează că PSD Prahova respecta decizia Comitetului Executiv Național și îl susține pe Liviu Dragnea pentru a continua proiectele din Programul de Guvernare, iar toți parlamentarii PSD Prahova vor fi alături de Liviu Dragnea "pentru a repune lucrurile și actul guvernării pe făgașul normal".

4745 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Camelian Propinatiu 18.06.2017 13:05 Contează şi viitorul. Tinerii judecă ei că timişoreanul Grindeanu e mai aproape de Occident decât teleormăneanul Dragnea.
  • Victor 19.06.2017 11:20 Nu se mai fac bine pesedistii ăștia! Ma uit si la Campina!

Politică

1145 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

3 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1578 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

257 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

397 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.