La SanConfind s-a deschis un cabinet de cardiologie

Sănătate (Categoria articolului)

Data de 1 februarie reprezintă un reper important în demersul SanConfind pentru a crea la Poiana Câmpina un adevărat spital, cu cât mai multe specializări. La începutul acestei luni s-a deschis Cabinetul de Cardiologie, unde consultaţiile vor fi acordate de dr. Aura Nica. Programul de lucru al cabinetului este în zilele de marţi şi joi, între orele 16.00 şi 20.00.

Dr. Aura Nica este cel mai bun medic cardiolog din regiunea Câmpina, cu o experienţă de 16 ani la Spitalul Municipal Câmpina. "Cabinetul de Cardiologie din Centrul Medical SanConfind este dotat cu un ecocardiograf modern, performant, ceea ce permite o investigare completă şi complexă a inimii şi vaselor mari. De asemenea, la SanConfind, prin aparatura Holter avem posibilitatea de a monitoriza tulburările de ritm cardiac şi variaţiile tensiunii arteriale, ceea ce permite realizarea unui diagnostic corect pentru aceste afecţiuni", a declarat dr. Aura Nica. (video)
În câteva luni, după obţinerea tuturor avizelor necesare, Cabinetul de Cardiologie din cadrul Spitalului SanConfind va funcţiona în relaţii contractuale cu Casa de Asigurări de Sănătate, astfel că pacienţii vor putea beneficia atunci şi de consultaţii confinanţate prin CAS. Pentru mai multe informaţii şi programări puteţi suna la Cabinetul de Cardiologie din cadrul Spitalului SanConfind Poiana Câmpina, telefon 0372.327.450. (P)

17217 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihai ciric 08.01.2019 19:23 Cit costa un consult cardiologic amanuntit?
  • Vasii Adriana 22.08.2019 18:18 As dori o programare cu plata pentru 2 persoane.Eu as putea dupa ora 18 indiferent de zi.Va multumesc!

Sănătate

1498 vizualizari
29 feb. 2024 20:11

Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Renumitul chirurg Zoltan Galajda a început colaborarea cu Spitalul SanConfind, o colaborare pe care o avea în vedere de mai mulți ani. Dată fiind notorietatea chirurgului ai cărui pacienți vin din toate județele, SanConfind va deveni un centru de referință în chirurgia cardiovasculară din țara noastră. Medicul Zoltan Galajda a absolvit Facultatea de Medicină din Târgu Mureş în anul 1988. Ulterior, specializările în chirurgie generală, cardiacă şi vasculară le-a obţinut în străinătate, în centre medicale de prestigiu. 

2034 vizualizari
03 feb. 2024 19:15

Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Unul dintre cei mai buni chirurgi bucureșteni cu care colaborează spitalul din Poiana Câmpina încă de la începuturile chirurgiei SanConfind este doctorul Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală și doctor în științe medicale. Este un reputat specialist în chirurgia sânului, specializare pentru care s-a pregătit și în străinătate, un an de zile lucrând în Irlanda, la Galway University Hospital. Are o bogată experiență în chirurgia generală, realizând până în prezent aproximativ 5.000 de operații. Printre ele se numără și operațiile realizate la SanConfind, multe dintre ele în premieră, marea majoritatea reprezentând intervenții laparoscopice. 

Alte stiri recente

187 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

424 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.