Cum poţi beneficia gratuit de un set de analize la Centrul Medical Ozon Clinic Therapy Câmpina

Sănătate (Categoria articolului)

Centrul Medical Ozon Clinic Therapy funcţionează în Câmpina, pe Strada 1 Mai, nr. 31, şi oferă o serie de servicii medicale unice la nivelul municipiului Câmpina. În această perioadă, clinica vine în sprijinul oricărei persoane interesate cu o ofertă deosebită.

Astfel, orice persoană care solicită o consultaţie la Cabinetul de Medicină Internă, beneficiază gratuit de un set de analize - colesterol, LDL, HDL, trigliceride, glicemie, TGO, TGP. Medicina Internă este specialitatea care se ocupă de buna funcţionare a organelor interne - inimă, plămâni, ficat, tub digestiv, splină, rinichi, sânge, metabolism, articulaţii, schelet osos. Consultaţiile de medicină internă sunt asigurate de dr. Silviu Victor Dumitrescu - medic primar Medicină Internă, specialist Gastroenterologie.
Oricine se poate programa pentru un consult la Cabinetul de Medicină Internă din cadrul Centrului Medical Ozon Clinic Therapy prin telefon - 0344.198.541, 0720.284.849; prin e-mail - office.clinictherapy@gmail.com sau direct vizitând site-ul clinicii - www.ozonclinictherapy.ro. De asemenea, în cadrul Centrului Medical Ozon Clinic Therapy se mai pot efectua analize medicale, investigaţii paraclinice, tratamente, iar consultații se acordă în specilizările: ozonoterapie, cardiologie, ecografie, urologie, ortopedie, ginecologie, medicina muncii. (P)

9919 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sănătate

1682 vizualizari
29 feb. 2024 20:11

Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Renumitul chirurg Zoltan Galajda a început colaborarea cu Spitalul SanConfind, o colaborare pe care o avea în vedere de mai mulți ani. Dată fiind notorietatea chirurgului ai cărui pacienți vin din toate județele, SanConfind va deveni un centru de referință în chirurgia cardiovasculară din țara noastră. Medicul Zoltan Galajda a absolvit Facultatea de Medicină din Târgu Mureş în anul 1988. Ulterior, specializările în chirurgie generală, cardiacă şi vasculară le-a obţinut în străinătate, în centre medicale de prestigiu. 

2165 vizualizari
03 feb. 2024 19:15

Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Unul dintre cei mai buni chirurgi bucureșteni cu care colaborează spitalul din Poiana Câmpina încă de la începuturile chirurgiei SanConfind este doctorul Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală și doctor în științe medicale. Este un reputat specialist în chirurgia sânului, specializare pentru care s-a pregătit și în străinătate, un an de zile lucrând în Irlanda, la Galway University Hospital. Are o bogată experiență în chirurgia generală, realizând până în prezent aproximativ 5.000 de operații. Printre ele se numără și operațiile realizate la SanConfind, multe dintre ele în premieră, marea majoritatea reprezentând intervenții laparoscopice. 

Alte stiri recente

337 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

287 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.