Ei sunt bursierii Tenaris Silcotub. Liceenii câmpineni cu cele mai mari medii în anul școlar trecut

Social (Categoria articolului)

Sunt 41 de bursieri - 39 de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" și doi de la Colegiul Tehnic Forestier. Sunt liceeni care au încheiat anul școlar 2016-2017 cu medii generale cuprinse între 9,97 și 10 și care, condiție de bază, au avut o purtare exemplară. Astăzi, la sala de festivități a Colegiului "Grigorescu", elevii au primit diplomele de merit din partea Tenaris Silcotub, iar banii le vor fi virați în conturi. Valoarea unei burse este de 1.500 lei.

Programul "Burse de Merit" al Tenaris Silcotub a început în urma cu 13 ani, mai întâi la Zalău, apoi la Călărași, iar de șase ani și în Câmpina. Pentru cei care încă nu ştiu, facem precizarea că, în anul 2012, Grupul Tenaris, unul dintre cei mai mari producători din lume de conducte pentru foraj petrolier, a cumpărat Fabrica de prăjini de pompare din Câmpina, una dintre cele două unităţi de producţie operate de americanii de la Cameron în România. 
Așadar, este al 13-lea an consecutiv în care Tenaris îi premiază pe cei mai buni liceeni din Zalău, Călărași și Câmpina. Sunt acordate în total 300 de burse pentru elevii cu primele 300 de medii de la liceele din cele trei orașe. Și ca în fiecare an, întâlnirea reprezentanților Tenaris cu bursierii a reprezentat un adevărat eveniment. "Aș vrea să vă felicit din partea companiei pentru că faceți parte din elită. Și aș vrea să vă felicit pe cei sunteți la al doilea sau al treilea an în care vă numărați printre bursieri, consecvența este un lucru extraordinar și vă doresc să luptați pentru asta. Este o mare onoare să venim aici la voi, să ne întâlnim, să ne cunoaștem", le-a spus elevilor Mirela Mihalcea, coordonator Dezvoltare Socială în cadrul Tenaris Silcotub, cea care, de altfel, le-a transmis elevilor și salutări și felicitări din partea directorului Fabricii Tenaris din Câmpina, Esteban Foresi.
Elevii au fost felicitați și de Roxana Stan - directorului Colegiului "Grigorescu", Sânziana Dumitran - profesor de matematică în cadrul aceluiași liceu, Valentin Șerban - directorului Colegiului Tehnic Forestier. Din partea administrației locale, la eveniment a participat Ioana Bumbăcea, consilierul personal al primarului Câmpinei.

8347 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1611 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

830 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

619 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

130 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.