Deputatul Cătălina Bozianu și viceprimarul Câmpinei - Adrian Pițigoi, urmăriți și blocați în trafic de poliția din Chișinău. Au greșit coloana oficială...

Actualitate (Categoria articolului)

Cei doi reprezentanți ai PMP l-au însoțit pe liderul lor de partid, Traian Băsescu, la Chișinău, în week-endul trecut și au reușit să provoace aici un adevărat incident diplomatic. Pur și simplu, au greșit coloana oficială și, în loc să meargă după Băsescu, s-au alăturat coloanei președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. Mașina în care se afla Cătălina Bozianu și care, din informațiile noastre, era condusă de Adrian Pițigoi a fost urmărită și blocată apoi de poliția din Chișinău.

Incidentul i-a alertat pe agenții care asigurau protecția și paza președintelui Igor Dodon, iar cei doi membri ai PMP au fost coborâți din mașină și legitimați. Actele le-au fost reținute și le-au primit înapoi abia după clarificarea situației. Cătălina Bozianu și Adrian Pițigoi l-au însoțit pe Traian Băsescu la Chișinău, unde fostul șef al statului a participat la mai multe dezbateri publice pe tema unirii Moldovei cu România.

7760 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Priceputzu 21.11.2017 21:25 Ce handi-handi! Mai bine îl închideau acolo la răcoare. Poate se mai trezea un pic. Așa, a revenit acasă ca să își bată joc de orașul ăsta și de noi. Păi el nu este în stare să conducă o mașină. P.S. A ajuns să fie mâna dreaptă a lui Băsesscu? Vai de ... nostru.

Actualitate

98 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația a fost formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova.

242 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

667 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1561 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.