Drumul principal care traversează satul Urleta, din comuna Bănești, a fost asfaltat pe o lungime de 2,2 km

Actualitate (Categoria articolului)

Locuitorii din satul Urleta din comuna Bănești au motive de bucurie, după ce săptămâna trecută a fost asfaltată strada principală, pe o lungime de 2,2 km, iar anul viitor va fi realizată canalizarea întregului sat, fără a fi afectată lucrarea de asfaltare a drumului principal.

"Cu sprijinul Consiliului Județean Prahova, am reușit asfaltarea străzii principale din satul Urleta, pe o lungime de 2,2 km, de la intrarea dinspre Bănești și până dincolo de centrul satului. În plus, avem și alte vești bune pentru locuitorii din satul Urleta, am primit promisiunea societății HidroPrahova că vor realiza canalizarea întregului sat, începând cu anul viitor. Satul Urleta nu avea canalizare, nu a fost prins în proiectul acela mare, cu fonduri europene, al HidroPrahova, iar acum va fi canalizat împreună cu localitățile Telega, Mislea, Scorțeni și Bordeni, fiind prevăzută și realizarea unei stații de epurare la Mislea. Ceea ce este foarte important, lucrarea de canalizare nu va afecta covorul asfaltic turnat săptămână trecută pe drumul principal, pentru că aici canalizarea se va realiza pe trotuare, pe fiecare parte a drumului, în vreme ce pe străzile laterale se va introduce canalizarea pe mijlocul străzilor, cu branșamente stânga-dreapta", ne-a declarat primarul comunei Bănești, George Stoica. (video)

6625 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2765 vizualizari
15 nov. 2018 16:28

La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

3178 vizualizari
14 nov. 2018 13:59

Un bărbat de 34 de ani din Câmpina, autorul alertelor false cu bombă de la Ploiești

1 comentarii

Marți seara, Ploieștiul a fost în stare de alertă după ce un telefon anonim sesiza o amenințare cu bombă la magazinul Kaufland, din nordul Ploieștiului, precum și la Spitalul Județean Ploiești. Numeroase forțe de ordine, s-au deplasat în cele două locații, iar la Spitalul Județean de Urgență au venit și autorități publice, inclusiv prefectul județului - Ioana Mădălina Lupea și președintele Consiliului Județean - Bogdan Toader.

Alte stiri recente

48 vizualizari
16 nov. 2018 23:01

Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal, fete

Gimnaziada este echivalentul Olimpiadei Sportului Școlar, dar numai la nivelul învățământului gimnazial. Joi, 15 noiembrie, sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal feminin, la care au participat echipe reprezentând Școala Liliești, Școala Scorțeni, Liceul "Aurel Vlaicu" Breaza, Liceul Teoretic Filipeștii de Pădure și Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina.

365 vizualizari
16 nov. 2018 22:14

Tineri din Polonia, Slovacia, Estonia, Bulgaria și România s-au întâlnit la Câmpina pentru a dezbate probleme ecologice

Asociația Together din Câmpina derulează în aceste zile, în localitatea noastră, un proiect în cadrul programului Erasmus Plus, finanțat de Uniunea Europeană, în care se dezbat probleme legate de ecologie, protecția mediului și reciclarea deșeurilor.