4358 candidaţi au mai rămas după probele eliminatorii la admiterea la Şcoala de Poliţie Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

S-au încheiat în această dimineaţă probele sportive eliminatorii, traseul practico-aplicativ punând destule probleme şi la această sesiune a admiterii la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina. În cursa pentru cele 1300 locuri au mai rămas 4358 candidaţi.

Potrivit datelor oficiale furnizate de conducerea Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina, la testul scris la limba română şi la limba străină, care va avea loc luni dimineaţă, vor participa 4358 candidaţi. Dintre aceştia, 1225 sunt fete, iar 3133 sunt băieţi. Astfel, concurenţa la acestă sesune de admitere a coborât la 3,35 candidaţi / loc.
Reamintim că la prima etapă a înscrierilor, desfăşurată în urmă cu o săptămână, erau aşteptaţi 6761 candidaţi. S-au prezentat numai 6000, numărul celor eliminaţi la contravizita medicală sau la probele sportive ajungând la 1642. De asemenea, din cele 1.300 locuri scoase la concurs la Școala de Poliție din Câmpina, 1.279 sunt pentru agenți de poliție în structurile IGPR, 16 pentru Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule, 5 locuri pentru Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date. Din numărul total de locuri, 30 sunt pentru candidați romi și 10 pentru alte minorități. Rezultatele la testul scris de luni dimineaţă vor fi afișate marți, 4 septembrie, iar candidaţii nemulțumiți pot formula contestaţii, în nume personal, în termen de 24 de ore de la momentul afişării rezultatelor. Rezultatele finale, după contestații, vor fi anunțate miercuri, 5 septembrie.

10763 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Capitanu Mircea 02.09.2018 11:48 Si se spune ca nu exista forta de munca in tara,sigur lumea se reorienteaza ,ori pleaca afara si orbecaie pe acolo apoi vin in tara cu pretentii si bmw, ca nu mai munceste nimeni,iar cei ramasi sunt atrasi ca mustele pe c...t cu salarii babane si cu un bat in mana mai bine ca ciobanii.Exista si tabara cealalta ce da cu HUUOOOO si totul e ok.

Actualitate

278 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

416 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

25 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

754 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.