'De ce nu avem autostrada Comarnic - Brașov? Din cauza incompetenței unora și a intereselor din jurul licitațiilor'

Politică (Categoria articolului)

Afirmația îi aparține deputatului câmpinean Virgil Guran, care consideră că toți cei care s-au perindat pe la instituțiile responsabile, indiferent de partid, nu au fost în stare să înceapă cel mai important și mai necesar proiect de infrastructură din zona noastră.

'Să nu înțeleagă cineva că vin eu acum să promit că dacă ies parlamentar se face autostrada. Ce am făcut eu până acum și ce pot face în continuare este să pun o anumită presiune pe Guvern să înceapă acest obiectiv extraordinar de important pentru turism, pentru economie, în general, pentru întreaga dezvoltare a zonei. Până acum s-au pierdut mulți bani pe tot felul de studii, ba chiar și pe penalități, cred că se construia autostrada cu câți bani s-au pierdut. De ce nu s-a făcut până acum? Din cauza incompetenței celor care s-au ocupat de acest domeniu și din cauza intereselor din jurul licitațiilor. Dacă nu a ieșit așa cum au vrut unii, s-au tot reluat licitațiile inclusiv pentru studiile de fezabilitate și proiectare', a declarat deputatul PNL, Virgil Guran. (video)

Despre autostrada Comarnic-Brașov vorbim de foarte mulți ani, încă de pe vremea când ministrul al Transporturilor era Miron Mitrea. De la Mitrea până la Dan Șova și Victor Ponta (via Radu Berceanu) au fost mobilizate resurse importante pentru acest proiect de infrastructură care, din păcate, nu depășește de atâta vreme stadiul de... proiect. (Publicitate electorală)

7822 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1148 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

3 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1582 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

225 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

364 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.