Imagini de la cititori. În cartierul Slobozia, din Câmpina, unde locuieşte primarul Tiseanu, caii circulă ca-n Vestul sălbatic

Social (Categoria articolului)

După demararea dezbaterilor organizate de CampinaTV.ro sub genericul "Nouă ne pasă de Câmpina!", tot mai mulţi cititori încep să prindă curaj şi să ne semnaleze diverse probleme cu care se confruntă în zonele în care locuiesc. Una dintre aceste probleme - circulaţia haotică a cailor şi căruţelor în cartierul Slobozia, cartier în care locuiesc primarul Horia Tiseanu şi trei consilieri locali.

Cititorii noştri ne-au semnalat că în fiecare zi, pe aceleaşi străzi din cartierul Slobozia, trec căruţe, cai liberi, uneori călăriţi, exact ca-n Vestul sălbatic. Problema oamenilor este "parfumul" bălegarului, zgomotul infernal al potcoavelor pe carosabil, dar şi gălăgia pe care o fac cei care însoţesc aceşti cai şi care conduc căruţele. Câmpina este, totuşi, un municipiu, iar autorităţile nu ratează nici un prilej pentru a vorbi de modernizarea urbei, de caracterul său european. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, realitatea este foarte diferită de prezentările oficialilor şi cu greu poţi accepta că avem un oraş european când pe la poarta ta trec cai și căruțe, iar bălegarul este în fiecare zi... proaspăt!

6677 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gabriel Dobre 23.09.2017 14:53 Dar Tiseanu nu mai locuieste in Slobozia! Eu stiu ca acum locuieste pe strada Soarelui, la bloc. Daca nu stiti, va pot da detalii suplimentare!
  • Petre 25.09.2017 10:10 Se spune că „are calul legat” în altă parte.
  • Liliana 25.09.2017 12:21 Buna ziua. Locuiesc in cartierul Slobozia, pe Mioritei si nu am vazut in ultimii 3 ani niciun picior de cal sau de ..caruta in cartier. Posibil ca pozele sa fie facute langa fostul obor de porci, unde locuieste o familie de tigani. Cred ca "stirea" este putin fortata sau data in lipsa de altceva "senzational".
  • Admin 25.09.2017 19:14 Doamnă Liliana, noi nu căutăm senzaționalul cu știrile noastre. Noi scriem de viața de zi cu zi a Câmpinei, așa cum e ea, cu bune și cu rele. Dacă dvs. nu ați văzut cai in Cartierul Slobozia, vecinii dvs. au văzut și i-au fotografiat. Da, pe Strada Izvoarelor. Dar săptămâna trecută ați văzut cumva bălegar proaspăt pe Bd. Bălcescu, in Slobozia? Că avem și cu bălegarul poze făcute dis de dimineață. Caii lipseau, așa este.

Social

2809 vizualizari
12 apr. 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

1739 vizualizari
07 apr. 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

Alte stiri recente

246 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.

510 vizualizari
16 apr. 2024 10:58

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), campion european la karate SKDUN

La Debrecen, în Ungaria, s-au desfășurat, în perioada 12-14 aprilie 2024, Campionatul European de Karate SKDUN și Cupa Europei SKDUN. Din lotul național al României, prezent la Debrecen, au făcut parte și doi sportivi câmpineni, de la Clubul AIKO. Este vorba despre Rareș Hodoiu și Alexandru Petre, iar rezultatele lor sunt excepționale la o competiție de un asemenea nivel.