Emoțiile absolvirii și emoțiile... cererilor în căsătorie, la Școala de Poliție din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Pe o ploaie torențială, dar care nu e risipit deloc emoțiile elevilor și mai ales ale rudelor prezente la ceremonie, promoția iulie 2018 a Școlii de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina și-a luat rămas bun de la școală și de la profesori. 998 de proaspeți absolvenți au primit gradul profesional de agent de poliție și au rostit jurământul de credință. La festivitatea de absolvire au fost prezenți secretarul de stat din MAI - Marin Nucu și adjunctul inspectorului general al Poliției Române - comisar șef Marius Dragnea.

Promoția care a depus astăzi jurământul de credință a început cursurile în octombrie 2017 și este formată din 770 băieți și 228 fete. Cinci elevi au renunțat la școală, fie pentru că au intrat la facultate, fie din motive medicale. Alături de proaspeții absolvenți s-au aflat mii de părinți, bunici, frați, surori, iubiți, iubite, prieteni veniți din toată țara. Emoțiile au fost mari, așa cum se întâmplă de fiecare dată la astfel de ceremonii, emoții pentru elevi, emoții pentru cei dragi lor. 
Repartizarea tinerilor la noile locuri de muncă se va face în funcție de performanțele școlare, absolvenții cu mediile cele mai mari având întâietate. Șef de promoție este Horia Petre Rontea, din Arad, cu media de absolvire 9,64. Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, numele absolventului și promoția din care face parte vor fi înscrise pe placa de onoare a școlii. În ordinea mediilor, următorii nouă clasați sunt: Ștefan Robert Tudor, Roxana Prodan, Gabriel Daniel Marian, Mirabela Georgiana Vulpe, Ștefan Toma, Petrișor Adelin Murariu, Marius Ciprian Răducan, Florin Avasilcăi și Cosmin Ilieș.
Multe oficialități au fost prezente la evenimentul de la Școala de Poliție din Câmpina – subprefectul Emil Drăgănescu, șefi ai structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne, primari ai comunelor din jurul Câmpinei, foști directori ai Școlii de Poliție, ofițeri activi și în rezervă, reprezentanți ai bisericii. 

Pentru trei dintre proaspeții agenți de poliție, 20 iulie 2018 nu va rămâne în memorie doar ca ziua absolvirii, ci ca o zi mult mai specială. Unul dintre tinerii polițiști și-a cerut iubita de soție, ea fiind, de asemenea, elevă a școlii, proaspăt absolventă, cei doi făcând parte din promoția care tocmai a terminat școala. Iar o altă absolventă a fost cerută în căsătorie de prietenul ei... civil. S-a întâmplat acolo, în fața tuturor invitaților și cu complicitatea conducerii școlii. Bineînțeles că răspunsul a fost DA în ambele cazuri. Cele două cupluri au fost felicitate de directorul Școlii de Poliție - comisar șef Vasile Tache și de secretarul de stat Marin Nucu.

30323 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1500 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2771 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

176 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

397 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.