Pe 15 august, nu se ridică gunoiul menajer. Iată programul anunțat de Floricon Salub pentru Câmpina, Poiana Câmpina, Breaza, Comarnic și Băicoi

Actualitate (Categoria articolului)

Programul de colectare a deșeurilor menajere în Câmpina și localitățile vecine va suferi unele modificări săptămâna viitoare, în preajma zile de 15 august (Sfânta Maria), declarată zi nelucrătoare. La Câmpina, programul de colectare aferent zilei de 15 august se va desfășura pe 13 și 14 august, după cum urmează.

Pe 13 august, Floricon Salub va ridica gunoiul menajer pe următoarele străzi: Calea Doftanei, Rafinorului, Magnoliei, Ulmet, Zorile, Petru Rareș, Tg. Mureș, Fabricii, Ec. Teodoroiu, Al. Vlahuță, 1 Decembrie 1918, Dreptății, Henri Coandă, Republicii, Smârdan,  Cercului, Narciselor, 1 Mai, Bulevardul Carol I – Centru.
Pe 14 august, Floricon Salub va ridica gunoiul menajer pe următoarele străzi: Oituz, Stânjenei, Între Brazi, Ghiocei, Livezi, H. Rădulescu, Lacului, Mărului, Romaniței, Bucegi, Geo Bogza, Pomilor, Muscelului, Aurel Vlaicu, Gh. Doja, Libertăţii, Poieniţei, Anotimpului, Fântânii, Toamnei, Tipografului, Petalei, Siretului, Prutului, Popa Șapcă, Dobrogeanu Gherea.

La Poiana Câmpina și Băicoi
programul de colectare aferent zilei de 15 august se va desfășura pe 18 august.
La Breaza, programul de colectare aferent zilei de 15 august se va desfășura pe 14 august.
La Comarnic, programul de colectare aferent zilei de 15 august se va desfășura pe 13 august.

3469 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2232 vizualizari
20 aug. 2018 17:37

Tânăra ciclistă Daria Duca, printre câștigătorii programului de promovare a tinerelor talente derulat de MOL și Fundația pentru Comunitate

Câmpineanca Daria Ioana Duca are 15 ani și este legitimată la BikeXpert Racing Team București, unde îl are ca antrenor pe Răzvan Jugănaru. Este un copil serios, perseverent și care muncește foarte mult. Toate acestea și pasiunea fără limite pentru ciclism i-au adus rezultate extraordinare, Daria câștigând în ultimii ani numeroase competiții și obținând mai multe titluri de campioană națională. De altfel, Daria Duca este și componentă a lotului național de ciclism. Acum, sportiva din Câmpina a obținut o sponsorizare pentru activitatea sa, după ce proiectul depus de ea a fost declarat câștigător în cadrul programului de promovare a tinerelor talente derulat de MOL România și Fundația pentru Comunitate.

3483 vizualizari
20 aug. 2018 16:22

Poliția Locală Câmpina a depistat un minor care furase un BMW și se plimba cu el pe străzile municipiului

Agenții Poliției Locale Câmpina au sesizat că un autoturism marca BMW circula pe Strada Maramureș, pe un sector de drum unde accesul era interzis. Conducătorul autoturismului a fost somat să oprească, moment în care acesta a accelerat, îndreptându-se spre Strada Sondei. Agenții Poliției Locale au pornit în urmărirea mașinii, reușind să o oprească pe Strada Victoriei, unde au avut parte de o mare surpriză.

Alte stiri recente

1569 vizualizari
20 aug. 2018 21:31

Câmpina, România 100. Cinematograful de ieri și de astăzi...

Cinematograful din Câmpina, denumit mai întâi "23 August", apoi "Central", a fost construit în anul 1959. Pentru multe generații de câmpineni și locuitori ai comunelor vecine, acesta a fost locul unor momente frumoase, locul unor povești frumoase din adolescență și tinerețe. Cinematograful reprezintă o amintire deosebită pentru mulți dintre noi și poate un gând nostalgic de neînțeles pentru generațiile de astăzi.

2084 vizualizari
20 aug. 2018 19:46

Probleme semnalate de cititori – blocarea traficului și desele tamponări de pe Strada Republicii

Mai mulţi cititori, majoritatea conducători auto, ne-au semnalat riscul crescut de accidente rutiere pe care îl prezintă o porţiune din parcarea de pe Strada Republicii din Câmpina. Este un loc pe care îl ştiu toţi câmpinenii, fiind situat în apropiere pieţei şi a mai multor complexe comerciale, un loc unde se produc frecvent tamponări şi unde principala regulă de circulație este... mica înţelegere.