Pe 15 august, nu se ridică gunoiul menajer. Iată programul anunțat de Floricon Salub pentru Câmpina, Poiana Câmpina, Breaza, Comarnic și Băicoi

Actualitate (Categoria articolului)

Programul de colectare a deșeurilor menajere în Câmpina și localitățile vecine va suferi unele modificări săptămâna viitoare, în preajma zile de 15 august (Sfânta Maria), declarată zi nelucrătoare. La Câmpina, programul de colectare aferent zilei de 15 august se va desfășura pe 13 și 14 august, după cum urmează.

Pe 13 august, Floricon Salub va ridica gunoiul menajer pe următoarele străzi: Calea Doftanei, Rafinorului, Magnoliei, Ulmet, Zorile, Petru Rareș, Tg. Mureș, Fabricii, Ec. Teodoroiu, Al. Vlahuță, 1 Decembrie 1918, Dreptății, Henri Coandă, Republicii, Smârdan,  Cercului, Narciselor, 1 Mai, Bulevardul Carol I – Centru.
Pe 14 august, Floricon Salub va ridica gunoiul menajer pe următoarele străzi: Oituz, Stânjenei, Între Brazi, Ghiocei, Livezi, H. Rădulescu, Lacului, Mărului, Romaniței, Bucegi, Geo Bogza, Pomilor, Muscelului, Aurel Vlaicu, Gh. Doja, Libertăţii, Poieniţei, Anotimpului, Fântânii, Toamnei, Tipografului, Petalei, Siretului, Prutului, Popa Șapcă, Dobrogeanu Gherea.

La Poiana Câmpina și Băicoi
programul de colectare aferent zilei de 15 august se va desfășura pe 18 august.
La Breaza, programul de colectare aferent zilei de 15 august se va desfășura pe 14 august.
La Comarnic, programul de colectare aferent zilei de 15 august se va desfășura pe 13 august.

3548 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

667 vizualizari
16 oct. 2018 21:38

Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase, sărbătorită la Colegiul "Istrati" cu produse tradiționale românești

Elevii de la clasele de alimentație publică de la Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" Câmpina, Liceul Tehnologic Energetic Câmpina și Liceul Tehnologic "Carol I" din Valea Doftanei au marcat astăzi, 16 octombrie, Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase. O acțiune la baza căreia stă un parteneriat de câțiva ani între cele trei instituții de învățământ. Și pentru că suntem în Anul Centenarului, liceenii au sărbătorit această zi cu mâncare tradițională românească și cântece și dansuri populare.

1509 vizualizari
16 oct. 2018 20:38

Ne-a prins toamna cu Strada Bobâlna neasfaltată. Ne va prinde și iarna...

Modernizarea Străzii Bobâlna a fost aprobată de Consiliul Local la începutul acestui an, odată cu bugetul municipiului. Abia în luna iulie a fost organizată licitația pentru executarea lucrărilor. O licitație anulată apoi din cauza unei greșeli de proiectare pe care nu și-a asumat-o nimeni. A fost organizată o nouă licitație, în luna septembrie, iar contractul cu firma câștigătoare a fost semnat săptămâna trecută. Săptămâna viitoare, pe 23 octombrie, amplasamentul va fi predat firmei constructoare pentru începerea lucrărilor, potrivit informațiilor furnizate de Primăria Câmpina.

Alte stiri recente

2566 vizualizari
15 oct. 2018 22:03

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Anton Raky

1 comentarii

Inginerul Anton Raky a fost o personalitate internațională. S-a născut și a studiat în Germania, a explorat resurse uriașe în America Centrală și de Sud, Africa, Asia și Europa, pentru ca la începutul anilor 1900 să vină la Câmpina, atras de aurul negru. Un inginer vizionar, un mare inventator în domeniul tehnologiei de foraj, un om care a avut o imensă contribuție la dezvoltarea industriei petrolului din România și, de ce nu, la dezvoltarea Câmpinei.

2074 vizualizari
15 oct. 2018 20:47

Câmpina, România 100. Casa Lezza, din perioada interbelică, blocurile de astăzi, de pe Strada B.P. Hasdeu

La începutul anilor '20, comunitatea italiană din Câmpina număra aproximativ 140 de persoane, iar cea mai importantă familie de italieni stabilită aici era cea a arhitectului Luigi Lezza. Familia Lezza locuia într-o vilă impresionantă pe Strada B.P. Hasdeu, la nr. 45, o vilă proiectată și construită chiar de către reputatul arhitect. Trei generații ale familiei Lezza și-au trăit viața în Câmpina.