Primăria Câmpina a dat astăzi ordinul de începere a lucrărilor pentru skatepark și Parcul de la Soldat

Actualitate (Categoria articolului)

În cazul ambelor investiții, amplasamentele au fost predate firmelor executante, iar odată cu emiterea ordinului de începere, lucrările vor putea demara efectiv după ce firmele constructoare își stabilesc organizarea de șantier. Modernizarea Parcului de la Soldat costă 1,12 milioane lei fără TVA, iar lucrările vor fi executate de societatea Construct Edil SRL din Câmpineanca, județul Vrancea.

În paralel cu modernizarea parcului, administrația locală organizează un concurs de soluții pentru realizarea monumentului "Ansamblul Trei Panouri Votive". În acest scop, s-au alocat 200.000 lei de la bugetul local (100.000 lei pentru premii și 100.000 lei pentru realizarea lucrărilor câștigătoare). Este vorba despre un ansamblu format din trei arcuri de cerc, din beton, pe care se dorește aplicarea unor opere artistice care trebuie să aibă legătură cu istoria localității. Monumentul Soldatului Necunoscut va fi mutat în Cimitirul Eorilor.
Skatepark-ul va fi amenajat pe Bulevardul Culturii, în parcul dinspre Strada Podului, pe o suprafață de 1.500 mp. Lucrările propriu-zise vor consta în realizarea unei suprafețe de skate, a unui sistem de iluminat, montarea echipamentelor de skate și a mobilierului urban, iar apoi împrejmuirea skatepark-ului cu gard din plasă bordurată. Termenul de execuție pentru această investiție este de trei luni din momentul emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Licitația a fost câștigată de SC Sofexpert Project SRL Șirna, cu prețul de 406.885 lei fără TVA, în total aproximativ 100.000 euro.

6232 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Vlaicu.R 24.04.2018 21:22 Trebuie amplasata si o sonda-macheta sau unitate de pompare,ceva intre istoria orasului si modern.

Actualitate

1861 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1866 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

683 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

143 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.