'Colindăm de Sărbători', spectacol în aer liber, la Poiana Câmpina, pe 21 decembrie

Eveniment (Categoria articolului)

La Poiana Câmpina, miercuri, 21 decembrie, de la ora 16.00, va avea loc un concert de colinde și cântece de iarnă și de petrecere. Acesta este darul Primăriei din Poiana Câmpina și al 'Caravanei lui Axinte' pentru locuitorii comunei, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Vor cânta Alin Oprea, Bianca Ioana Cristea, Neluțu Măgureanu, Marius Văduva și Aurel Moga, iar momentele umoristice vor fi asigurate de Florin Petrescu - 'Axinte'. Pentru acest eveniment nu se alocă niciun ban de la bugetul local, fiind vorba despre o sponsorizare... muzicală din partea lui Axinte, în prag de Sărbători. În deschiderea spectacolului va cânta grupul 'Micii melomani' de la Clubul Copiilor din Câmpina, coordonat de profesor Ruxandra Brezeanu.
Zilele acestea, la copiii din Poiana Câmpina vine și Moș Crăciun cu daruri frumoase. Cadourile vor fi oferite tuturor preșcolarilor și elevilor din comună de primarul Alin Moldoveanu, la grădiniță și apoi la școală.

7331 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Radoi Vasile 19.12.2016 11:25 Nimic nou sub soare ,SPAGA,MITA ,INCOMPETENTA,NEFUNCTIONALITATE,si ce pozitie au luat Consilierii?pozitia calului cand bea apa?Problema mare este ca DNA-ul nu poate face ordine mai rapid,poate ,poate alti oameni pot face si altceva pt orasul asta.Si totusi in afara de victimizare Primaria Campina nu poate face nimic conform contractului decat sa acuze si sa critice ?pe plan politic e moarta PNL-ul e decedat asa ca slabe sperante pt campineni in urmatoarea perioada totul e confuz exceptand salariile si indemnizatiile celor ce se aduna la masa rotunda si se uita ca curca la lemne in laptopuri.

Eveniment

1444 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2760 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

341 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

503 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.