Ieșirea din Câmpina spre Cornu este blocată din cauza unui copac căzut pe carosabil

Social (Categoria articolului)

UPDATE - După mai puțin de o oră, pompierii militari au degajat carosabilul și circulația a fost reluată.

În urmă cu puțin timp, un copac uscat s-a prăbușit pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina, la ieșirea spre comuna Cornu. Momentan, circulația este blocată pe ambele sensuri de mers.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, un echipaj de pompieri de la Detașamentul Câmpina a fost trimis a interveni la tăierea copacului și eliberarea drumului.

(Sursă foto - Facebook)

3649 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

680 vizualizari
15 nov. 2018 12:45

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Nicolae Iorga

Nicolae Iorga este, fără îndoială, una dintre cele mai mari personalități ale României din prima jumătate a secolului trecut. O personalitate care a avut multiple legături cu Câmpina.

1569 vizualizari
15 nov. 2018 12:21

Oare de ce la Câmpina aproape toate lucrările la infrastructură încep toamna?

3 comentarii

Este întrebarea multor câmpineni, mai ales conducători auto, exasperați că puținele străzi care mai erau bune au fost sparte pentru diverse lucrări, existând șanse minime ca aceste străzi să fie refăcute la un nivel acceptabil înainte de sosirea iernii.

Alte stiri recente

156 vizualizari
15 nov. 2018 16:28

La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

2416 vizualizari
14 nov. 2018 21:21

Centrul Medical Ozon Clinic Therapy Câmpina lansează o campanie gratuită de infiltrații cu ozon

1 comentarii

O adevărată premieră pe piața serviciilor medicale din Câmpina a fost lansată de Centrul Medical Ozon Clinic Therapy, situat pe Strada 1 Mai, nr. 31, și care, de la 1 noiembrie 2018, desfășoară o campanie gratuită de infiltrații cu ozon.